Vall d'alba: Capdevila demana a l'alcaldessa de Vall d'Alba que destine els diners de festes a la recuperaci del teixit empresarial local


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195075_120853/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vall d'alba | General | 16-04-2020
Capdevila demana a l'alcaldessa de Vall d'Alba que destine els diners de festes a la recuperaci del teixit empresarial local

El PSPV-PSOE de Vall d'Alba ha demanat a l'equip de govern del Partit Popular que reestructure els pressupostos municipals de l'exercici 2020 perqu les partides corresponents a activitats festives es destinen a la recuperaci del teixit empresarial local, a la generaci d'ocupaci i a la protecci de les persones ms vulnerables, amb l'objectiu de minimitzar l'impacte del Covid-19.

La portaveu municipal socialista Estela Capdevila assenyala que els ajuntaments "sn la primera lnia de foc, com a administraci ms prxima al ciutad, i totes i tots hem de fer un esfor per a ser ms tils que mai als nostres vens i venes. Per aix, el grup municipal socialista de Vall d'Alba considera urgent que es faa una nova planificaci pressupostria atesa la situaci d'excepcionalitat en la qual estem".

Aix mateix, Capdevila insta a l'equip de govern que sollicite a les empreses subministradores una ampliaci de la banda ampla de l'accs a internet per a donar ms cobertura en tota la localitat. "Esta mesura hauria d'estar acompanyada per una revisi de la connectivitat a les pedanies i la implementaci d'un pla que evite la bretxa digital, i donar accs a internet a totes les persones que no tenen actualment, b per la seua ubicaci geogrfica, o b perqu per problemes econmics no poden costejar-les, especialment a les famlies que tenen fills i filles en edat escolar i necessiten ara ms que mai connexi en la xarxa per a continuar les seues classes virtualment", ha afegit la portaveu municipal socialista.

Altres mesures proposades pel grup municipal socialista de Vall d'Alba sn: la flexibilitzaci del perode de pagament de tributs locals, la bonificaci o exempci d'estos atesa la situaci econmica dels seus titulars i sollicitar a la Diputaci de Castell la llicncia de la plataforma digital per a celebrar videoconferncies "on es puga informar i consensuar les mesures establides per l'equip de govern, ja que una situaci sense precedents com esta ho requereix".

Finalment, Capdevilla ha reiterat que els regidors del PSPV-PSOE a Vall d'Alba, "continuen a la disposici dels vens i venes aix com de l'equip de govern, per a ajudar en totes les situacions que siguen reclamades. Aix passar, i junts tirarem avant".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana