Vall d'alba: L'Ajuntament de Vall d'Alba activa una segona fase del Pla Resistir perqu les ajudes arriben a ms sectors en dificultats pel Covid-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197830_123220/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vall d'alba | General | 22-04-2021
L'Ajuntament de Vall d'Alba activa una segona fase del Pla Resistir perqu les ajudes arriben a ms sectors en dificultats pel Covid-19

L'Ajuntament de Vall d'Alba activa una segona fase d'ajudes del Pla Resistir amb la finalitat d'esgotar els fons assignats al municipi i, d'aqueixa manera, poder estendre els recursos a ms sectors i ms beneficiaris.

Aix ho ha anunciat hui l'alcaldessa del municipi, Marta Barrachina, qui destaca que aquesta nova convocatria de les ajudes Parntesis del Pla Resistir van orientades a ajudar l'activitat comercial, els serveis i les empreses en general de Vall d'Alba afectades per la crisi que ha suposat l'epidmia de *Covid.

Cal recordar que el total de fons previstos per a Vall d'Alba en el Pla Resistir sumen 104.186 euros, consumint-se en la primera fase 62.677,18 euros en un total de 29 ajudes. Ara, l'equip de govern municipal activa ajudes per import de 41.508,82 euros, que s la quantitat de diners de romanents de la primera fase.

L'Ajuntament de Vall d'Alba obri aquesta segona fase dem, dimarts 20 d'abril, comptant els interessats a partir d'aqueix moment amb un total de 10 dies naturals, s a dir, fins al 30 d'abril.

Volem que fins a l'ltim euro de les ajudes disponibles vaja a ajudar a les pimes i autnoms de Vall d'Alba. Per aix activarem aquesta segona convocatria, amb l'nim d'esgotar els recursos. Una empresa activa s ocupaci i riquesa per a moltes famlies i el conjunt de la nostra localitat. L'equip de govern volem estar al seu costat ara que l'estan passant tan malament, ha subratllat Marta Barrachina.

Els sollicitants hauran de presentar la segent documentaci: certificat de situaci censal (Model 01 *AEAT), certificat acreditatiu de la situaci d'alta en la Seguretat Social, acreditaci del nombre de treballadors a 31 de desembre de 2020 (*tc2 de desembre), les despeses corrents incorregudes des del mes d'abril de 2020 (factures per la quantia sollicitada), declaraci trimestral de l'IVA de l'ltim trimestre de l'any 2020 per a acreditar el funcionament de l'activitat, certificat de compte bancari.

Com en la primera convocatria, els beneficiaris podran ser totes aquells autnoms o microempreses amb un mxim de 10 treballadors el codi dels quals *CNAE estiga recollit en l'annex de la convocatria i que estiguen en funcionament a 31 de desembre 2020.

L'alcaldessa Marta Barrachina recorda que les ajudes del Pla Resistir sn complementries a la qual ja va activar l'equip de govern de Vall d'Alba a l'inici de l'any en solitari, a travs del Pla Recupera, i que va injectar 25.000 euros a principis de l'any 2021 en forma de subvencions de 1.000 euros per a aquells negocis que es van veure afectats per les restriccions decretades per la Generalitat Valenciana per al normal desenvolupament de la seua activitat.

Tota la informaci i les sollicituds es poden tramitar a travs del segent enlla:http://www.valldalba.es/content/remanent-ajudes-parentesis-plan-resistir
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana