Vall d'alba: Els vens de la Barona estrenen la remodelada plaa de la *Mare de Du dels ngels


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197939_123321/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vall d'alba | General | 12-05-2021
Els vens de la Barona estrenen la remodelada plaa de la *Mare de Du dels ngels

Les obres de remodelaci i millora de la plaa de la Mare de Du dels ngels de la Barona ja han finalitzat. I ara els vens de la pedania de Vall d'Alba poden gaudir d'un espai totalment accessible i acollidor, explica l'alcaldessa de Vall d'Alba, Marta Barrachina.

L'ambiciosa actuaci, que s'ha dut a terme dins del Pla Provincial 2020, ha consistit en la pavimentaci de tota la plaa, incloent el vial que l'envoltava, permetent l'accs rodat sol de manera puntual. D'aquesta manera, els vianants poden gaudir de tota la zona.

Grcies a aquesta iniciativa, la plaa de la *Mare de *Du *dels ngels pot acollir tot tipus d'activitats, la qual cosa, de ben segur, dinamitzar l'activitat social i cultural en la Barona, afirma Marta Barrachina.

Una altra novetat s que la plaa compta ara amb dos bancs correguts que, a ms, funcionen com a escocell dels arbres all situats, al mateix temps que estableixen una barrera entre la plaa i la via rodada d'accs; i tamb s'ha installat una prgola que embelleix la zona i la fa ms acollidora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana