Vall d'alba: Vall d'Alba ret homenatge a les parelles que van contraure matrimoni l'any 1970


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198153_123507/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vall d'alba | General | 14-06-2021
Vall d'Alba ret homenatge a les parelles que van contraure matrimoni l'any 1970

L'Ajuntament de Vall d'Alba ha homenatjat les parelles del municipi que en 2020 van celebrar els seus 50 anys de matrimoni. Un acte que s'ha celebrat, desprs d'assistir tots a missa, amb un any de retard degut a la crisi sanitria derivada de la *Covid 19, explica l'alcaldessa, Marta Barrachina.

En concret, han sigut 9 els matrimonis que van aconseguir les seues noces d'or l'any passat, encara que no totes van poder participar en un acte senzill i emocionant. De mans de Marta Barrachina, en el sal principal del *Espai Cultural, van rebre una placa commemorativa i un ram de flors les parelles formades per Alfredo *Trilles i Amparo *Puerto, Manuel Navarro i Soledad Puchol, Jos Antonio Roig i Francisca Centelles, Manuel Jos Capdevila i Araceli Sabater, Juan Manuel Valls i Carmen Beltrn, i Vicenta Ribes i Emilio Valls. D'altra banda, Jos Julin i Josefa Barreda, Bautista Ferrando i Consolaci Mes, i Daniel Bernal i Vicenta Mas, els tres matrimonis que no han pogut assistir a l'acte i, per tant, se'ls entregar el detall en el seu domicili.

Aix mateix, i com s ja tradicional, el consistori ha obsequiat als matrimoni que enguany celebren el seu 50 aniversari amb un menjar en un restaurant del municipi.

Aquest acte s una forma ms que tenim des de l'Ajuntament de Vall d'Alba de mostrar el nostre afecte, la nostra admiraci i el nostre respecte a tots els nostres majors, assegura l'alcaldessa de Vall d'Alba, Marta Barrachina.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana