Vall d'alba: L'Ajuntament de Vall d'Alba assumir el cost del Taxi Rural Metge per a prestar 'el servei retallat per la Diputaci'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198519_123824/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vall d'alba | General | 05-08-2021
L'Ajuntament de Vall d'Alba assumir el cost del Taxi Rural Metge per a prestar 'el servei retallat per la Diputaci'

L'Ajuntament de Vall d'Alba assumir el cost del del taxi rural amb finalitats metges amb la finalitat de mantindre la prestaci del servei entre els vens de la localitat desprs de la retallada de la subvenci de la Diputaci de Castell. L'alcaldessa de la localitat, Marta Barrachina, ha anunciat la mesura, amb vista a continuar oferint als *valldalbenses un servei de transport pblic a la carta que considerem essencial i que els ciutadans mereixen continuar gaudint, ha subratllat.

D'aquesta manera, l'equip de govern municipal es compromet a assumir la diferncia entre la subvenci que ofereix la Diputaci de Castell, en aquesta anualitat 4.252,25 euros, i el cost final anual del servei, tenint en compte que la quantia de l'ajuda s'ha retallat en aquest any 2021 en 2.000 euros a pesar que en aquest exercici no s'han donat les restriccions a la mobilitat que s que es van donar l'any 2020 per l'Estat d'Alarma amb motiu de la pandmia de Covid-19. D'aquesta manera, i segons els clculs dels tcnics municipals, la partida que destinar el consistori a cobrir el servei rondar els 4.000 euros.

El servei de taxi rural amb finalitats metges s una prestaci molt demandada a Vall d'Alba, especialment entre les persones majors o vens que manquen de perms de conduir. *Valldalbenses que necessiten assistir fora de la nostra localitat a les consultes externes dels centres hospitalaris de titularitat pblica i que manquen de mitjans de transport. D'aqu ve que anem a fer l'esfor per a cobrir una demanda social que s bsica i de primer ordre, ha concls Marta Barrachina.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana