Vall d'alba: Estudiantat del Mster en Tecnologia Cermica de l'UJI visita la nova planta de Younexa del Grupo Altadia a la Vall d'Alba


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/7/209798_132604/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/7/209798_132604/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vall d'alba | General | 08-07-2023
Estudiantat del Mster en Tecnologia Cermica de l'UJI visita la nova planta de Younexa del Grupo Altadia a la Vall d'Alba

La Ctedra Altadia de la Universitat Jaume I, dins del seu programa d'activitats per a impulsar el coneixement cermic, ha realitzat una visita guiada a les noves installacions de l'empresa Younexa dirigida a l'estudiantat del Mster en Tecnologia Cermica. Els alumnes, acompanyats per un dels directors del Mster, Jos Luis Amors Albaro; el director de la Ctedra, Arnaldo Moreno, aix com professorat del Mster i membres de l'Institut de Tecnologia Cermica (ITC) han tingut l'oportunitat de conixer la primera planta de compostos completament automatitzada del Grupo Altadia, unes installacions 4.0 que han aconseguit millorar la seua productivitat i competitivitat en els mercats internacionals.

Durant la visita, el CEO del Grupo Altadia, Vicente Bagn, acompanyat de la directora d'operacions de Younexa, Susana Carmena, ha exposat algunes de les recents iniciatives del grup, amb especial atenci a l'actualitzaci i novetats de la nova planta.

Durant el recorregut, els assistents han pogut conixer directament les intervencions dutes a terme per a obtindre solucions respectuoses amb el medi ambient com ara la construcci de nous forns i la modificaci d'uns altres per a millorar la seua eficincia energtica mitjanant la installaci de processos de oxicombusti. Aquest procs substitueix l'aire per oxigen pur, redueix el consum de combustible i disminueix l'emissi de gasos d'efecte hivernacle. La insonoritzaci dels molins d'esmalt i la installaci d'assecadors han sigut altres de les actuacions que els participants han pogut veure in situ.

La visita ha continuat en els laboratoris de control i R+D+i per a finalitzar en el nou showroom on els assistents han vist la gamma de productes i propostes de la signatura.

Desprs de la visita s'ha celebrat la clausura del Mster, impulsat per Altadia, en la sala d'actes de l'ITC.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana