Vall d'alba: Vall d'Alba celebrarà més de 80 actes durant les seues festes patronals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/8/212250_134059/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vall d'alba | General | 26-08-2023
Vall d'Alba celebrarà més de 80 actes durant les seues festes patronals

L'espera ha acabat. Vall d'Alba està en festes. A les 19 hores d'ahir (DIVENDRES 25 D'AGOST), la reina de les festes, Idaira Alba, i les dames de la cort infantil han disparat el sonor xupinazo que marca l'inici oficial dels festejos.

'Per davant ens queden 9 dies de diversió i entreteniment amb bous, vesprades i infinitat d'actes lúdics oberts a tots els veïns i visitants, ja que les cites de tot el programa són completament gratuïtes'. Així s'ha expressat l'alcaldessa de la localitat, Marta Barrachina, qui fa una crida 'a tots' perquè 'vinguin i compartisquen la nostra alegria. Vall d'Alba és un municipi de portes obertes i tots són benvinguts', insisteix.

Amb aquesta declaració d'intencions, Vall d'Alba i els seus veïns han iniciat un cicle de celebracions en honor a la Inmaculada Concepció i Sant Joan Baptista, amb un extens i intens programa de festejos que van des dels reconeguts i emocionants bous embolats, destacant en l'edició d'enguany el bou embolat de cerrils programat per al diumenge; fins als millors espectacles musicals i vesprades, sopars multitudinaris, festes de disfresses i una infinitat de propostes pensades per a totes les edats, des dels més menuts fins als més grans.

En realitat, Vall d'Alba du una setmana avançant els seus festejos. El passat divendres, 18 d'agost, la localitat proclamava formalment la reina Idaira, així com les xiquetes que componen la cort d'honor infantil, formada per Júlia Renau Radiu, Claudia Redondo Stana, Paula Rosell Mateu, Raquel Beltrán Gallego, Inés Renda Sosa, Valeria Fernández Traver, Gemma Fabregat Sales i Alicia Marbet Collado, qui acompanyaran la reina de les festes en totes i cadascuna de les cites que se celebren fins al pròxim 3 de setembre.

El bou embolat i els bous són plats forts de les festes patronals de Vall d'Alba, però no els únics. De fet, són més de 100 actes els que es van a celebrar en la localitat, entre la Setmana Cultural que ja s'ha desenvolupat i els dies de festes en si mateixos. Un programa per a garantir que la localitat siga durant aquests 9 dies que venen el epicentre de la diversió i la celebració.

Sopars populars, homenatges als patrons, balls i orquestres, activitats per als més menuts... o una entrada de cavalls i mansos conformen un programa 'extens i intens, pensat per a tots els veïns i visitants, perquè tots troben el que més li agrade i sempre tinguen un motiu per a gaudir i estar al carrer vivint les festes', avança Marta Barrachina.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana