Vall d'alba: Vall d'Alba es converteix en un multitudinari carnaval


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/9/212576_134255/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vall d'alba | General | 01-09-2023
Vall d'Alba es converteix en un multitudinari carnaval

Numerosos valldalbencs es van disfressar per afrontar, en un ambient colorit i divertit, la recta final d'unes festes patronals que s'estan desenvolupant amb gran èxit de públic i una perfecta organització: 'Els veïns són els veritables protagonistes de les festes patronals de Vall d'Alba', explica l'alcaldessa de la localitat, Marta Barrachina, qui també va participar activament en el singular carnaval en el qual es van convertir els carrers del municipi.

La nit de disfresses que va tenir lloc ahir nit, dijous, i diversos centenars de valldalbencs van prendre part a través de les diferents penes inscrites, algunes amb més de 40 membres; encara que també hi va haver molts veïns que, de manera independent, van abandonar les seues indumentàries habituals per a convertir-se en tot tipus de personatges divertits i inundar els carrers de color i diversió.

Entre tots els grups participants es van sortejar una sèrie de regals, patrocinats per l'Ajuntament de la localitat, 'que valora i agraïx l'esforç de tots per a convertir els nostres carrers en un divertit carnaval', assenyala Barrachina. Però els guanyadors de la vetlada van ser les penes Al Colpet, Jarra i Pedal i Sub-Peteres.

Així, amb un bon humor i un excel·lent ambient de germanor, Vall d'Alba encara la recta final d'unes festes patronals que, sense cap mena de dubte i com afirma l'alcalde, 's'estan caracteritzant per ser molt populars i participatives'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana