Vila-real: Vila-real celebra el Dia Internacional de la Pau amb l?actuaci del cor de la Fundaci Flors a la Casa dels Mundina


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176804_105325/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 17-09-2018
Vila-real celebra el Dia Internacional de la Pau amb l?actuaci del cor de la Fundaci Flors a la Casa dels Mundina

La Regidoria d'Igualtat, Convivncia i Cultura de Pau, que dirigeix Rosario Royo, ha programat per al proper divendres 21 un concert, a crrec del cor de la Fundaci Flors, per a commemorar el Dia Internacional de la Pau.
Aquest concert per la pau, organitzat en col?laboraci amb l'associaci cultural El Bressol, pretn ?difondre la idea que nostra ciutat est compromesa amb la cultura de pau?, indica Royo, al mateix temps que assegura que ?per a construir una societat de pau necessitem de la complicitat de tota la ciutat?.
La Casa dels Mundina ser escenari, a partir de les 19.00 hores, de l'actuaci, oberta de manera gratuta a tota la ciutadania. ?L'Assemblea General de l'ONU va decidir celebrar cada 21 de setembre el Dia Internacional de la Pau i per a, des de l'Ajuntament de Vila-real, volem commemorar aquesta important efemride, tal com fem des de fa diversos anys?, explica Royo. A ms, l?edila posa l'accent en la importncia de ?fomentar els valors de respecte, justcia, generositat, honestedat i solidaritat com a requisit indispensable per a formar bons ssers humans?.
?Des de la Regidoria volem que es respecten els drets humans i que entre tots es treballe per fomentar la cultura de pau?, apunta, ?animem a tots els vila-relencs a sumar-se a aquest concert que commemora una efemride tan important?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana