Vila-real: El Mercat Central de Vila-real estrena pgina web per a adaptar-se a l?era digital i arribar a nous pblics


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176892_105400/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/9/176892_105400/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/9/176892_105400/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 19-09-2018
El Mercat Central de Vila-real estrena pgina web per a adaptar-se a l?era digital i arribar a nous pblics

El Mercat Central de Vila-real acaba d'estrenar la seua primera pgina web prpia, que a ms de suposar la seua adaptaci a l'era digital, permetr a tots els ciutadans adquirir els seus productes sense necessitat d'eixir de casa, acostant-se d'aquesta manera a nous pblics i perfils de clients potencials.
El regidor d'Economia, Xavier Ochando, i el president de la Fundaci Caixa Rural, Enric Portals, han presentat la plataforma, acompanyats per la presidenta de l?Associaci de Comerciants del Mercat Central de Vila-real, Roco Alba.
?Avui s un dia histric per al nostre mercat, perqu per fi es posen al nivell d'altres empreses, que ja tenen el seu espai en el mn digital?, explica Ochando. ?Els hbits de compra i les preferncies dels consumidors han canviat i cada vegada s ms important aparixer a internet per a estar present, especialment en el sector comercial?, apunta. Per aquest motiu, agraeix la collaboraci del centre de negocis Efecte Vila-real, dependent de la Fundaci Caixa Rural, que s'ha encarregat de crear el lloc web i de formar a tots els venedors per a facilitar-los la seua incursi al mn digital.
Enric Portals ha apuntat que ?Efecte Vila-real t experincia en l'adaptaci del xicotet comer a les noves tecnologies amb la creaci de projectes com Vilatenda i s un orgull que l'Ajuntament haja confiat en nosaltres per a dur a terme aquesta iniciativa, que ha comptat amb dues parts: formaci i creaci de la web?.
Aix, els comerciants han rebut formaci sobre l's del correu electrnic, la gesti de les xarxes socials d'empresa, disseny amb Canva, creaci de vdeos i altres eines i han comptat amb assessorament personalitzat posterior per a resoldre dubtes.
?Per als venedors del Mercat Central aquest web suposa obrir una finestra al mn digital i a nous possibles consumidors, portant el nostre producte al pblic de sempre, per tamb a aquelles persones que troben en aquesta pgina una nova opci per a fer una compra de productes de qualitat i en el comer local?, afig Roco Alba, qui agraeix ?tota la formaci que ens han donat per a aprendre a portar el negoci?.
Els internautes trobaran un web ?molt intutiu?, tal com ha assenyalat Portals, amb informaci sobre el mercat i els diferents llocs, la seua ubicaci i les facilitats d'aparcament que ofereix, notcies i tots els productes amb fotos, a ms d'un apartat on fer les comandes. ?Entre les funcionalitats del web trobem la promocional, per a potenciar i posar en valor les fortaleses d'aquest espai, com sn l'atenci al client i la qualitat i frescor dels productes, juntament amb l'espai de comandes i el contacte amb els venedors?, explica.
?Grcies a aquesta web, un sector tan tradicional com el del comer d'aliments entra en la era digital, mantenint els seus punts forts, augmentant la visibilitat i donant a conixer el valor afegit de comprar en la nostra ciutat?, indica Ochando, qui destaca l'acostament que suposa aquesta pgina a un pblic diferent. ?Persones joves o familiaritzades amb les noves tecnologies que pel seu horari no poden acudir al mercat poden rebre el producte a casa o acudir a arreplegar-ho ja preparat desprs de fer la comanda?, manifesta l'edil, al mateix temps que assegura que ?tamb es pretn potenciar les vendes?.
Aix mateix, recorda que ?parlem d'un producte fresc que, per les seues caracterstiques requereix d'una preparaci, manipulaci i enviament perqu arribe en condicions ptimes al client? i apunta al fet que ?per la seua idiosincrsia, molts productes poden variar el seu preu d'un dia a un altre, i a s una qesti que s?haur de tenir en compte?. Ms informaci, accedint a la pgina http://mercatcentralvila-real.com.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana