Vila-real: Comproms per Vila-real dinamitzar el teixit associatiu i promour els moviments d?autoorganitzaci ciutadana


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 17-05-2019
 

L?equip de Sancho tamb es compromet a celebrar una assemblea ciutadana oberta una vegada a l?any per a rendir comptes davant els vensComproms per Vila-real continuar treballant per la regeneraci democrtica a partir del 26 de maig i ho far amb noves mesures, que passen per la dinamitzaci del teixit associatiu i la promoci dels moviments d'autoorganitzaci ciutadana. Es tracta d'una de les propostes que es recullen en el programa electoral de la formaci, desprs d'eixir al carrer en els ltims mesos i mantindre trobades amb associacions per a escoltar les seues peticions.
El candidat a l'Alcaldia, Josep Pasqual Sancho, destaca que ?comptem amb un teixit associatiu ampli la dinamitzaci del qual encara es podria millorar?. Aix mateix, apunta que ?encara es necessita continuar caminant en l'autonomia i autoorganitzaci dels ens i moviments ciutadans?.
Per aquest motiu, es recull aquesta proposta, una de les ms votades en el primer programa 100% participatiu que un partit poltic impulsa a Vila-real, a la qual se suma una altra petici, com s la realitzaci d'una assemblea ciutadana oberta una vegada a l'any per a rendir comptes davant els vens i venes. ?Sabem que en 2011 es va comenar una iniciativa similar per va quedar en l'oblit per la polititzaci d'aquest tipus de propostes?, explica, ?ara volem donar un nou impuls a una mesura amb un carcter similar, en la lnia de la transparncia, ja que tot aquell que contribueix amb els seus impostos al dia a dia de la nostra ciutat mereix estar informat de tot el que es fa amb els seus diners des de l'Ajuntament, per aix proposem un canvi de rumb en aquest sentit, que esperem siga fructfer?, conclou Sancho.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana