Vila-real: Héctor Folgado eliminarà als clubs de Vila-real la taxa per usar les instal?lacions esportives


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185403_112610/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 18-05-2019
Héctor Folgado eliminarà als clubs de Vila-real la taxa per usar les instal?lacions esportives


Els populars suprimiran el tasazo impost pel PSOE als clubs esportius de la ciutat, una càrrega que repercuteix negativament en les famílies amb fills que practiquen esport

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia, Héctor Folgado, ha anunciat avui que el PP eliminarà la taxa per usar les instal?lacions esportives a Vila-real, una taxa imposada pel PSOE i que penalitza als clubs esportius.

El Partit Popular considera "injust" que s'hagi de pagar una taxa per usar unes instal?lacions que són públiques i ha assenyalat que aquestes taxes "acaben repercutint de manera directa en les famílies amb nens i joves que practiquen esport a Vila-real".

Héctor Folgado ha explicat que ?fa falta millorar la relació que l'Ajuntament té amb els clubs esportius? perquè també els clubs "puguin cobrar les ajudes de forma més eficaç?, ja que la mala gestió de l'actual equip de govern ha afectat també el pagament de les ajudes a les entitats esportives.

Per a Folgado ?amb una gestió eficaç es podria avançar en sis mesos el cobrament de les subvencions?, així com millorar els contractes de patrocini per subvencions directes.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana