Vila-real: Oberta la preinscripci a l?Aplec d?Estiu i Campus Natura


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 22-05-2019
 

La preinscripci al 31 Aplec d?Estiu i el Campus Natura ja est en marxa. Els interessats poden registrar les seues sollicituds presencialment a l'Ajuntament o de manera telemtica a travs de la seu electrnica, fins al 26 de maig.
Aquesta edici comptar amb cinc torns, del 25 de juny al 30 d'agost i es desenvolupar en els collegis Botnic Calduch i Carles Sarthou, mentre el Campus Natura tindr lloc en el Centre Social de la Fundaci Caixa Rural.
Desprs de realitzar la preinscripci ?en la qual, en cas de tindre bonificaci, haur d'aportar-se la documentaci acreditativa- el 3 de juny es publicar la llista amb els nmeros de preinscripci tant al tauler d'anuncis com a la seu electrnica.
Un dia desprs ser el sorteig pblic de l'ordre d'inscripcions i la publicaci de la llista amb els torns d'inscripci i del 7 al 14 de juny tindr lloc el perode de liquidaci i pagament del rebut d'inscripci. Posteriorment, el 17 de juny es publicaran les vacants per torn i collegi i del 18 al 20 es podran formalitzar noves preinscripcions i repeticions, de manera presencial a Serveis Socials.
Cal destacar que una vegada assignada la plaa s necessari l'abonament de la quota en un termini mxim de tres dies per a la confirmaci de la inscripci i que els inscrits poden optar a reduccions en la tarifa de fins al 50% en cas de famlia nombrosa o discapacitat a partir del 33%. L'activitat ser gratuta per a les famlies que no superen els 6.454,03 euros del IPREM anual, per a dones vctimes de violncia de gnere en programes de GAVIM o de Serveis Socials i per a persones incloses en programes d'ajuda, rehabilitaci o reinserci social, a proposta dels Serveis Socials.
El primer torn ser del 25 de juny al 5 de juliol; el segon del 8 al 19 de juliol; el tercer del 22 de juliol al 2 d'agost; el quart del 5 al 16 d'agost i el cinqu del 19 al 30 d'agost, amb horaris de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores. L'entrada ser a les 9.00 i l'eixida a les 13.00 hores, tot i que aquells usuaris que contracten el servei de desdejuni podran entrar a les 8.00 i els que es queden al menjador tindran des de les 13.30 fins les 15.00 hores. Les activitats, entre les quals destaquen els tallers creatius, jocs esportius, festes, gimcanes, jocs de taula, dinmiques i eixides, es dirigeixen a xiquets i xiquetes de tres anys fins als 16, mentre que el Campus Natura s per a xiquets amb diversitat funcional, tots ells escolaritzats a Vila-real.
El programa es desenvolupar al mateix temps en els collegis Botnic Calduch i Carles Sarthou en els tres primers torns. El quart i cinqu torn ser a Botnic Calduch. En total s'ofereixen 890 places. Ms informaci en la web http://aplecdetempslliure.vila-real.es i en la seu de Serveis Socials, al carrer Josep Ramon Batalla, 38, o en el telfon 964 547 130.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana