Vila-real: Compromís per Vila-real celebra el final de la campanya electoral amb una festa al pub Vil Blues


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185619_112791/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 24-05-2019
Compromís per Vila-real celebra el final de la campanya electoral amb una festa al pub Vil Blues
Compromís per Vila-real celebra aquest divendres 24 el final de la campanya electoral amb una gran festa, la Imparables Fest. Inicialment prevista a la plaça de la Maiorasga, la formació ha decidit traslladar l'esdeveniment al pub Vil Blues, situat al carrer de Meseguer, davant la Casa dels Mundina degut a l?amenaça de pluges prevista per a tota la vesprada.
El tancament de campanya començarà a les 18.00 hores i està obert a tot aquell que desitge sumar-se. El candidat a l'Alcaldia, Josep Pasqual Sancho, anima els vila-realencs a acostar-se i gaudir de la festa, ?en la qual hi haurà orxata, begudes, coques i picadeta com a berenar-sopar?.
Sancho, que estarà acompanyat per tot l'equip que integra la candidatura, així com per militants i simpatitzants, afirma que ?aquesta ha sigut una campanya en la qual moltes persones han posat el seu cor i les seues il?lusions per a fer de Vila-real una ciutat millor?. ?Tot s'acaba i volem donar les gràcies i omplir-nos de força i optimisme per a la cita del diumenge, per això volem que siga una cita festiva plena de diversió?, explica, ?no és un míting, és un esdeveniment distés en el qual tornarem a fer una cosa que sabem fer molt bé, com és xarrar amb la gent, cara a cara?.
L'alcaldable assenyala que ?tenim un #EquipdePrimera i el millor programa per a la ciutat, que recull les peticions dels veïns, de manera assenyada i realista, perquè nosaltres som com la resta de veïns, gent amb els mateixos problemes, però que cada dia intentem millorar la nostra ciutat i la vida dels vila-realencs?. ?No hi ha fórmules màgiques, aquestes són les nostres claus per a fer de Vila-real una ciutat d'esquerres, feminista, ecologista i plena d'oportunitats per a tots, una ciutat #Imparable?, conclou.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana