Vila-real: Unides Podem-EU-Confluncia d'Esquerres formar part de l'equip de govern municipal


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 13-06-2019
 

L'objectiu principal del naixement de UNIDES PODEM-EU-CONFLUNCIA D ́ ESQUERRES PER VILAREAL, va vindre motivat per la necessitat de treballar en la creaci d'una ciutat inclusiva, igualitria, feminista, tica, sostenible, innovadora i de benestar.
En la cita electoral del 26 de maig, es va aconseguir obtindre un regidor, important resultat per a ser la primera vegada que concorrem a unes eleccions municipals. Encara i aix, amb la majoria absoluta aconseguida pel PSOE Vila-real, els nostres resultats no ens permetrien treballar per la fi que vam
nixer.
El passat 11-06-2019 se cita a UNIDES PODEM-EU-CONFLUNCIA D ́ ESQUERRES PER VILA-REAL a una reuni conjunta amb el Senyor Benlloch on se'ns proposa formar part del Govern municipal la prxima legislatura. Es destaca la confiana en la nostra candidatura per a aportar propostes i treball en llaures a la consecuci de varis dels objectius fixats en el nostre programa. Es fa un treball comparatiu dels dos programes electorals i es ressalten els punts comuns que ens uneixen als dos projectes, el de UNIDES PODEM-EU-CONFLUNCIA D ́ ESQUERRES PER VILA-REAL i el del PSOE Vila-real.
Resultat d'aquesta primera reuni, es porta la proposta del Sr. Benlloch a l'Assemblea sobirana de la nostra confluncia. La proposta ofereix la possibilitat de formar part de la Junta de Govern Local, amb una Tinena d'Alcaldia i Regidoria de Sostenibilitat. L'Assemblea de la Confluncia i la dels partits que la integren, decideixen que s'ha d'acceptar aquesta proposta assumint el repte i la responsabilitat de l'oportunitat oferida.
La finalitat de UNIDES PODEM-EU-CONFLUNCIA D ́ ESQUERRES PER VILA-REAL ser, la de treballar per a aconseguir que es complisquen els objectius recollits en els 4 eixos que conformen el nostre programa electoral:
● Desenvolupament econmic local
● Administraci local
● Desenvolupament del territori
● Benestar i drets socials
Per a tot aix l'equip de persones que conformen UNIDES PODEM-EU-CONFLUNCIA D ́
ESQUERRES PER VILA-REAL, amb Jos Ramn Ventura Chalmeta al capdavant, traaran en prximes reunions amb el PSOE Vila-real, un pla de prioritats per a la primera part de la legislatura, que s'anir revisant peridicament.
Agram als nostres i les nostres votants la confiana que van depositar en la nostra candidatura les passades eleccions municipals i al Psoe Vila-real l'oportunitat per a aconseguir-les. Assumim la responsabilitat de amb esperana i illusi.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana