Vila-real: La Fundació Globalis porta a Vila-real una de les conferències que més va impactar al DES19 Madrid, la major trobada professional sobre la transformació digital a Europa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187652_114475/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 09-08-2019
La Fundació Globalis porta a Vila-real una de les conferències que més va impactar al DES19 Madrid, la major trobada professional sobre la transformació digital a Europa

El CEO de Pinchaaqui.es, Víctor Rodríguez, serà un dels ponents del Fòrum Nacional d'Innovació dijous 26 de setembre de 2019



L'emprenedor i fundador de Pinchaaqui.es, Víctor Rodríguez, farà una conferència interactiva amb el títol «Omnichannel, esborrem les fronteres entre l'on i l'off». El CEO d'aquesta empresa situada a Vila-real, explicarà com és possible oferir als clients una experiència omnicanal mitjançant la integració de la tecnologia en el punt de venda, hem de tenir en compte que vivim «en un món cada vegada més connectat, en el qual els consumidors interactuen amb les marques a través de diferents canals i dispositius, en qualsevol moment i en qualsevol lloc».

Víctor Rodríguez és expert en màrqueting digital, va començar aquesta etapa de la mà d'idealista.com i el 2010 va començar el projecte Pinchaaqui.es a la localitat de Vila-real. A més, és professor associat a l'ESIC Business & Marketing School des de l'any 2015. Segons Rodríguez «un dels reptes del sector del màrqueting intel·ligent és entendre què funciona i com arribar al client en cada punt de contacte o com comunicar-se amb ell de forma efectiva i sense ser intrusius».

Rodríguez oferirà aquesta ponència el 26 de setembre de 2019 al Teatre Els XIII en el VII Fòrum Nacional d'Innovació que enguany està dedicat al Big Data i a la intel·ligència artificial.

La cita pretén donar continuïtat als fòrums dedicats a la innovació que la Fundació Globalis impulsa anualment amb la col·laboració de diferents entitats com l'Agència Valenciana de la Innovació de la Generalitat, la Diputació de Castelló, l'Ajuntament de Vila-real i la Red Innpulso.

Aquest any, el fòrum pretén mostrar una radiografia de les tendències de futur amb l'objectiu de presentar diversos camins i alternatives perquè empreses, organitzacions i professional siguen capaços d'avançar innovant i progressar emprenent, independentment del sector d'activitat, de la mida de l'organització, la formació o l'experiència professional. L'entrada al Fòrum Nacional d’Innovació serà lliure fins a completar l'aforament, la inscripció prèvia es farà a través del web de la Fundació Globalis www.fundacionglobalis.org.



Fundació Globalis



La Fundació Globalis és una entitat privada que té com a objectiu promoure la modernització del teixit empresarial a Vila-real i presta suport a totes aquelles iniciatives que suposen innovació o diversificació empresarial o social. Dinamitzant el teixit socioeconòmic, la ciutat i la seua àrea d’influència des d’una perspectiva global amb un nou model d’innovació 360°, Globalis promou i ajuda l’emprenedoria i els projectes innovadors, treballa per a millorar l’ocupabilitat dels joves, a més de donar suport a projectes innovadors vinculats al sector de la salut, la nutrició o l’esport.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana