Vila-real: Sancho: Lagressivitat i el nerviosisme del PSOE demostren que des de Comproms estem fent les coses b


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 13-08-2019
 

El portaveu del Grup Municipal de CompromsperVila-real, Josep Pasqual Sancho, ha eixit al pas de les declaracions del portaveu de l'equip de govern, JavierSerralvo, en les quals ataca al portaveu adjunt de la formaci, SantiCortells, que ahir mateix va denunciar la prxima pujada de l'IBI als vens i venes i els motius oferits per l'alcalde.
L'agressivitat i el nerviosisme del PSOE demostren que des de Comproms estem fent les coses b, assegura, una oposici responsable i argumentada que es troba amb la falta de principis dels qui ostenten i s'acostumen a les majories absolutes. Quan vam decidir no formar part de l'equip de govern, va ser per aquest tipus d'actituds, ho hem viscut durant massa temps, afig, s clar que no som el Comproms que els agradaria: subms i callat, per aix els fa tanta rbia que fem s de la nostra llibertat d'expressi, com a Grup Municipal i com a collectiu. En aquest sentit, Sancho corregeix aSerralvoi li recorda que SantiCortellss portaveu adjunt i la seua veu s tan vlida com la meua i representa el sentir de tots els nostres militants. Si ahir va denunciar ell la situaci s perqu est autoritzat per a fer-ho quan no estic jo i afig que algunes de les acusacions abocades pel portaveu de l'equip de govern, a banda de ser falses, irradien odi a ttol personal contra un regidor que ha demostrat la seua gran vlua i trajectria.
El lder de Comproms, aix mateix, lamenta que igual que ja denuncivem ahir, hui ja podem lamentar obertament que el programa ocult del PSOE a nivell nacional comena a eixir a la llum, com ocorre a la ciutat, ja que el ministrebalos, el mateix que anunciava que anava a liberalitzar l'AP-7 reconeix ara que s possible que fins i tot es pague un peatge simblic en les autovies. Comproms continuar denunciant les injustcies quan calga fer-ho, moleste a qui moleste -com hem fet sempre amb les sentncies del PP-, igual que aplaudir all que es faa b, per no tolerarem actituds com les del senyorSerralvo, que ha preferit continuar insultant abans que donar arguments per a reforar la seua teoria, conclou.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana