Vila-real: Vila-real implica els treballadors de l'atur agrari en la neteja i manteniment del Millars, en una jornada de conscienciaci ambiental amb lAplec dEstiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187765_114571/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187765_114571/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187765_114571/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187765_114571/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 13-08-2019
Vila-real implica els treballadors de l'atur agrari en la neteja i manteniment del Millars, en una jornada de conscienciaci ambiental amb lAplec dEstiu

L'Ajuntament de Vila-real i el Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars han organitzat aquest mat una jornada de neteja de l'entorn, amb l'objectiu d'afavorir la conscienciaci sobre el manteniment de l'entorn protegit i implicar diferents collectius en el respecte i la neteja del paratge. Els alumnes de lAplec dEstiu i el programa de lInem Agrari han participat en l'activitat, a la qual s'ha sumat tamb l'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i els regidors d'Economia, Xus Madrigal, Medi Ambient, Jos Ramn Ventura Chalmeta, i Serveis Socials, lvaro Escorihuela.
Els 17 alumnes de lAplec han comenat la jornada amb una xarrada del guarda fluvial i el visionat de dos vdeos de la srie sobre el Millars impulsada pel Consorci. Posteriorment, s'han dirigit des del Centre de Natura del Termet fins a la zona del Mol Paquero per a ajudar en les tasques de neteja de l'entorn, provets de bosses, guants, gorres i motxilles. A ells s'han sumat els treballadors de l'atur agrari, en una iniciativa que pretn involucrar als beneficiaris d'aquest programa en la millora de l'entorn natural.
El nostre riu Millars s una entorn nic, un paratge protegit pel seu enorme valor ambiental, cultural i social, que tenim l'obligaci de potenciar i preservar per a les generacions futures. Per aix, hem impulsat per primera vegada aquesta jornada amb els xiquets i xiquetes de lAplec i amb els treballadors de l'atur agrari, que s'han incorporat aquest estiu a l'Ajuntament, amb la collaboraci de la Cooperativa Catlica-Agrria, per a ajudar-nos en el manteniment de jardins, camins i espais verds, entre altres, valora Benlloch. Els beneficiaris de lInem Agrari i els alumnes de lAplec han estat recollint restes de plstics i papers a l'entorn del Mol Paquero.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana