Vila-real: Economia acorda amb el prquing de la plaa Major nous descomptes, vals per al comer i targetes moneder per a dinamitzar el centre i facilitar l'aparcament


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 18-09-2019
 

L'Ajuntament de Vila-real, a travs de la Regidoria d'Economia, ha arribat a un acord amb l'empresa concessionria del prquing subterrani de la plaa Major per a l'aplicaci d'importants descomptes del 20% i fins al 47% en targetes moneder i un 88% del cost en el cas dels vals dels comeros. L'empresa, APK2, mant tamb els 30 primers minuts gratuts pel mat i la tarifa plana per a les vesprades (de 15.00 a 8.00 h) i per als dies de mercat, que s'incrementa lleugerament des de 2,50 als 3,05 euros.
Desprs d'aconseguir un acord amb la concessionria el mes d'abril passat perqu retornara la tarifa plana als 2,50 euros desprs d'una pujada unilateral i davant la necessitat de l'empresa d'actualitzar ara els preus, hem negociat importants descomptes que beneficiaran a diferents collectius i a la poblaci en general. D'aquesta manera, es compensa tamb l'actualitzaci de la tarifa plana, desprs de quasi vuit anys sense revisar-se, valora el regidor d'Economia, Xus Madrigal. La principal novetat que s'introdueix en les tarifes de l'aparcament del centre sn les targetes moneder recarregables, amb quantitats de 5 a 50 hores que es van descomptant a mesura que es consumeixen, amb descomptes de fins al 47%. A aquestes possibilitats se sumen diferents tipus d'abonaments, per a comeros o tamb per a personal de l'Ajuntament, amb fins a un 20% de reducci i tamb vals descompte perqu els comeros puguen repartir entre els seus clients, una opci que hem acordat tamb amb Ucovi i que pot resultar molt interessant per a impulsar les vendes en els establiments de la zona, argumenta Madrigal. En concret, els comeros disposaran de 3.000 vals de descompte, amb els quals els clients a penes pagaran 0,33 euros per hora d'estacionament (descompte del 88% sobre la tarifa vigent), a partir de la mitja hora gratuta.
Volem agrair especialment la collaboraci tant dUcovi com de l'empresa concessionria per a aconseguir aquests acords i descomptes, que estem segurs revertiran en una major dinamitzaci del centre, a ms de donar resposta a una de les principals demandes ciutadanes, la dotaci de llocs d'aparcaments, amb tarifes assequibles adaptades a diferents circumstncies, valora Madrigal. En aquest sentit, destaquen tamb un altre tipus d'accions impulsades en els ltims anys, com la creaci de nous prquings gratuts en superfcie, com els del carrer de Jaume Roig i la Panderola.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana