Vila-real: Obert el segon perode de matrcula per a les EOI, del 16 al 20 de setembre


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188713_115364/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 18-09-2019
Obert el segon perode de matrcula per a les EOI, del 16 al 20 de setembre

L'Escola Oficial d'Idiomes Plana Baixa ofereix places en els cinc idiomes que imparteix i en els tots els nivells autoritzats en la seu de Vila-real: angls A2, B1, B2, C1, C2; valenci C1, C2; francs, alemany i Itali A2, B1 i B2. I en els idiomes i nivells de les seccions: Borriana, lAlcora, la Vall dUix, Nules, Onda i Segorbe
Del 16 al 20 de setembre estar obert el procediment de matrcula per a lalumnat oficial del curs 2019-20 per a totes les escoles oficials d'idiomes (EOI) de la Comunitat Valenciana. El procediment d'inscripci i matrcula es fa telemticament a travs de la pgina web de la Conselleria d'Educaci, en totes les pgines web de les EOI es poden trobar els enllaos per a realitzar aquest procediment. El dia 24 de setembre lalumnat preinscrit rebr un correu electrnic en qu es confirmar, o no, la plaa i, en cas afirmatiu, podr matricular-se definitivament del 25 al 30 de setembre. La matrcula es considerar formalitzada amb el lliurament de la documentaci a la secretaria de l'EOI on es matricula.
L'Escola Oficial d'Idiomes Plana Baixa ofereix places en els cinc idiomes que imparteix i en els tots els nivells autoritzats en la seu de Vila-real: angls A2, B1, B2, C1, C2; valenci C1, C2; francs, alemany i Itali A2, B1 i B2. I en els idiomes i nivells de les seccions: Borriana, lAlcora, la Vall dUix, Nules, Onda i Segorbe. El nombre total de places que ofereix lEOI Plana Baixa en tots els idiomes i nivells s 2.900 places, de les quals en el primer perode matrcula es van ocupar 900, i per a aquest segon perode en queden 2.000,
Lalumnat pot sollicitar fins a tres idiomes i pot sollicitar diferents horaris i centres, EOI o seccions. Com a novetat, enguany a la provncia de Castell es podr sollicitar qualsevol de les 3 EOI, la Plana Baixa (Vila-real), el Maestrat (Vinars) i l'EOI de Castell, en aquells idiomes i nivells que s'imparteixen en aquests centres. I dins de cada EOI la secci on vulguen realitzar els estudis.
L'EOI Plana Baixa, creada en setembre de 2018 pel decret del Consell 145/2018, inclou les seccions de Vila-real, Borriana, la Vall d'Uix, Onda, Nules, Segorbe i l'Alcora. Provisionalment, est ubicada en el mateix edifici que l'IES Francesc Trrega a Vila-real i compta amb cinc idiomes (alemany, angls, francs, itali i valenci).
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana