Vila-real: Vila-real millora les infraestructures docents amb dues noves inversions del Consell en el Botnic Calduch i IES Trrega


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 09-10-2019
 

La Junta de Govern Local ha aprovat la llicncia d'obres de dos projectes de millora de centres docents de Vila-real, per valor de 49.251 euros. Els treballs, a crrec de la Conselleria d'Educaci, permetran reparar la coberta del gimns i altres millores en el collegi Botnic Calduch i la impermeabilitzaci de la coberta a la sala de professors de l'IES Francesc Trrega.
Es tracta de xicotetes obres, projectes modestos, per absolutament necessaris per a la bona marxa dels centres i la qualitat de l'educaci pblica, assenyala el regidor de Territori, qui recorda que aquestes actuacions se sumen a altres projectes de la Generalitat en marxa, com la construcci de l'aulari infantil del Carles Sarthou (1,4 milions d'euros) o els projectes del programa Edificant, amb la reparaci de les goteres en el collegi Jos Soriano (212.000 euros). Una mostra ms del comproms d'aquest govern local i de la Generalitat per l'educaci a la nostra ciutat, agrega.
Les obres en el collegi Botnic Calduch consistiran en la reparaci de la coberta del gimns, la substituci de canonades, calefacci i eliminaci de jardineres. Per a aix, es destinaran 32.675 euros en un projecte de dos mesos d'execuci. Per part seua, les actuacions en l'institut Francesc Trrega compten amb un pressupost de 16.576 euros, que es destinaran a la impermeabilitzaci de la coberta de la sala de professors. En aquest cas, les obres tindran un termini d'execuci d'un mes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana