Vila-real: La Ruta de la Tapa obri inscripcions per a la seua edici de 2020 que se celebrar del 16 d'abril al 10 de maig


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190220_116656/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 03-11-2019
La Ruta de la Tapa obri inscripcions per a la seua edici de 2020 que se celebrar del 16 d'abril al 10 de maig

La Regidoria de Turisme prepara una nova edici de la Ruta de la Tapa, la catorzena, que aquest prxim any se celebrar durant les setmanes prvies a les festes patronals de Sant Pasqual. Desprs de l'avanament de dates de la passada edici a petici dels restauradors, en 2020 la Ruta de la Tapa reprn el calendari d'anys anteriors i se celebrar del 16 d'abril al 10 de maig.
El regidor de Turisme, Diego Vila, ha mantingut una trobada amb empresaris del sector per a planificar la XIV Ruta de la Tapa i s'ha obert ja el termini perqu els establiments interessats puguen inscriure's fins al 31 de gener de 2020. Les inscripcions es poden realitzar a travs del correu vilareal@touristinfo.es o directament en l'Oficina de Turisme. En la passada edici, van participar en la Ruta de la Tapa un total de 26 bars i restaurants de Vila-real, amb un balan de 20.374 tapes servides i un volum de negoci de 61.122 euros.
Els restaurants podran oferir, com cada any, una tapa de lliure elecci i una altra el principal ingredient de la qual siga la taronja i els comensals disposaran dels habituals tapaportes per a segellar-los en cada establiment i participar en el sorteig de diferents premis. A ms de la votaci que realitze el pblic participant a travs dels tapaportes i que determinar els premis del jurat popular, els establiments se sotmetran a la valoraci del jurat professional els dies 24 i 25 de mar. El lliurament dels premis de la XIV Ruta de la Tapa es realitzar el 3 de juny a la Casa dels Mundina.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana