Vila-real: Participació apropa la UE a la ciutadania amb una visita per a associacions al Parlament Europeu finançada per Brussel•les


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190221_116657/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 03-11-2019
Participació apropa la UE a la ciutadania amb una visita per a associacions al Parlament Europeu finançada per Brussel•les


La Regidoria de Participació Ciutadana i Proximitat aproparà les institucions europees a les associacions de la ciutat, amb una visita al Parlament Europeu i l'oficina de la Generalitat Valenciana a Brussel•les. En el viatge, finançat per la Comissió Europea, participaran un total de 14 entitats, acompanyades per la regidora de Participació, MiriamCaravaca.
“Les institucions europees són fonamentals per a la regulació de moltes de les qüestions que ens afecten en el dia a dia i per a la implementació de noves polítiques per a millorar la vida de les persones, també en l'àmbit de l'associacionisme veïnal i la participació ciutadana. Per això, fa ja alguns mesos ens vam posar en contacte amb el Parlament Europeu per a sol•licitar una subvenció per a poder organitzar una visita al Parlament i altres organismes amb seu a Brussel•les, que ens ha sigut concedida fa escasses setmanes”, detallaCaravaca. Una vegada aconseguit el finançament, la regidora va convocar a les associacions de la ciutat per a obrir el programa a la participació de totes aquelles que pogueren estar interessades a participar-hi. Finalment, la delegació estarà formada per un representant de les següents associacions: barri de l'Hospital, Progrés, la Cenia, Cervantes, Nou Crist Del Calvari, Sant Ferran, Sagrat Cor de Jesús, Zona Centre, la Soledat, el Pilar, Federació de Veïns, Botànic Calduch, MásMujeres i Associació de Mestresses de casa i Consumidors.
El programa es desenvoluparà del 18 al 20 de novembre i consta de viatge, estada a Brussel•les i visita al Parlament Europeu i a l'oficina de la Generalitat en la capital belga. “És una ocasió immillorable d'acostar a la ciutadania unes institucions clau per al present i el futur del país, malgrat que són també les grans desconegudes”, conclou Caravaca.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana