Vila-real: El PSOE declara secrets els contractes amb Axioma per a protegir a l'imputat Garca Nebot


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190345_116756/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 08-11-2019
El PSOE declara secrets els contractes amb Axioma per a protegir a l'imputat Garca Nebot

El portaveu del PP, Hctor Folgado, es planteja qu ha d'ocultar l'alcalde Jos Benlloch per a negar-se a facilitar dades sobre un expedient de contractes pblics

El PSOE ha declarat secret l'accs als contractes que l'Ajuntament de Vila-real ha formalitzat amb l'imputat Vicente Garca Nebot. Aix ho ha resolt l'alcalde de Vila-real, el socialista Jos Benlloch, en una mostra ms de protecci sobre el hui investigat director general d'Urbanisme.

Vicente Garca Nebot ha treballat des de fa ms de mitja dcada amb l'alcalde socialista de Vila-real a travs de contractes amb Axioma i la fundaci Fydu. Hem sollicitat accs a aquests expedients una vegada el Jutjat de Primera Instncia i Instrucci de Nules ha decidit imputar a Garca Nebot. El veto imposat per l'alcalde reconeix que alguna cosa ha d'ocultar.

Aix de contundent s'ha mostrat el portaveu del PP a Vila-real, Hctor Folgado, qui ha lamentat que el PSOE es dedique a defensar a un imputat quan el que hauria de fer s facilitar la documentaci que reclamem amb llum i taqugrafs.

Per a Folgado, aquesta s la transparncia que aplica el PSOE. En lloc de facilitar l'accs a contractes pblics i permetre la revisi d'aquests, Bell-lloc s'alinea amb qui hui est imputat no sabem per qu motius. Potser ha d'exposar-los davant la jutgessa que porta el cas, perqu declarar reservat l'accs a contractes pblics demostra l'inters del PSOE a ocultar informaci pblica per emparar a l'imputat Garca Nebot.

Cal assenyalar que el PP ha sollicitat en una dotzena de municipis governats pel PSOE que es faciliten els contractes formalitzats amb Vicente Garca Nebot. Castell, Almenara, Almassora, Nules o Borriana sn alguns dels municipis en els quals s'ha sollicitat informaci amb l'objectiu de conixer la quantia real que durant anys ha embutxacat aquesta signatura dirigida per l'imputat director general d'Urbanisme fins al passat 26 de setembre, quan va dissoldre l'empresa.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana