Vila-real: Caixa Rural i el Mercat Central collaboren en el repartiment de lots nadalencs de l'entitat, que s'entregaran al recinte municipal del 27 de novembre al 5 de desembre


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190474_116863/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 12-11-2019
Caixa Rural i el Mercat Central collaboren en el repartiment de lots nadalencs de l'entitat, que s'entregaran al recinte municipal del 27 de novembre al 5 de desembre

La Regidoria d'Economia i Caixa Rural Vila-real collaboraran en el repartiment dels tradicionals lots nadalencs que entrega l'entitat bancria vila-realenca, que per primera vegada es lliuraran al Mercat Central. La iniciativa s'emmarca en l'objectiu de l'rea que dirigeix el regidor Xus Madrigal d'incentivar les vendes i dinamitzar el recinte municipal.
El repartiment de lots nadalencs de Caixa Rural Vila-real s'iniciar el dimecres 27 de novembre, entre els pensionistes vila-realencs que tenen domiciliada la seua pensi en l'entitat. En total, s'entregaran prop de 4.700 d'aquests packs que els majors podran recollir, com a novetat, en el Mercat Central de Vila-real, grcies al conveni de collaboraci amb l'Ajuntament. Aquesta nova ubicaci es deu a l'aposta decidida del consistori per potenciar el Mercat Central i donar-li impuls per a revitalitzar les vendes i atraure a clients.
Juntament amb els lots, s'entregar un regal als pensionistes, aix com un val patrocinat pels venedors per valor de 5 canviable per a compres superiors a 50 en les parades del Mercat Central i un altre xec de 5 euros per a canviar en la Tenda Taula de la Cooperativa Catlic Agrria. D'aquesta forma, l'entitat inicia les accions prvies a les festes nadalenques, amb multitud d'activitats per a festejar aquestes dates.
Els lots nadalencs es repartiran els dies 27, 28 i 29 de novembre i els dies 2, 3, 4 i 5 de desembre al Mercat Central en horari de 9 a 14h i de 17 a 20h.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana