Vila-real: Vila-real activa aquest divendres la campanya de Nadal amb la tradicional encesa de llums i la creativitat de Xarxa Teatre


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 20-11-2019
 

La tradicional encesa de llums donar aquest divendres la benvinguda a l'poca nadalenca a Vila-real. Com a avantsala a la celebraci de la Fira de Santa Caterina del diumenge, aquest divendres es realitzar l'encesa de la illuminaci extraordinria. L'acte s'iniciar a les 19.30 hores amb l'actuaci de Xarxa Teatre, que realitzar una cercavila des de la plaa Major, i continuar pels carrers de la zona del centre, per a tornar a la plaa Major, on la reina de les festes, Carmen Rubert, les seues dames i autoritats encendran la flama que illuminar els carrers de Vila-real per a celebrar les festes de Nadal i l'inici del nou any. L'encesa suposa l'inici de la campanya comercial nadalenca, que arranca amb la Fira de Santa Caterina aquest diumenge i culminar amb l'esperada Fira de Nadal, que desprs de l'xit de l'any passat, enguany tamb es realitzar en l'avinguda de la Mur amb diferents atraccions infantils, com la pista de gel i l'espai de casetes comercials.
Des de la Regidoria d'Economia s'espera donar enguany un gran impuls al comer local, grcies a la collaboraci entre l'Ajuntament de Vila-real, els establiments de la Uni de Comer Vila-real (Ucovi) i els venedors del Mercat Central, amb l'objectiu de retindre i atraure les compres nadalenques, i que es genere economia a la nostra ciutat, ha afirmat el regidor responsable de l'rea, Xus Madrigal.
Com s habitual, la illuminaci ha sigut installada pel departament de Serveis Pblics, que ha tret una nova licitaci de dos anys per a renovar les lluminries. Hem prioritzat les grans avingudes de la nostra ciutat, aix com tots els carrers del centre comercial juntament amb la plaa Major, que comptar amb una illuminaci especial a la Casa de la Vila i en l'arbre de Nadal, ha explicat Francisco Valverde, edil de Serveis Pblics.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana