Vila-real: El VII Festival Coral de Nadales 2019 omplir Vila-real de msica i esperit nadalenc amb dues actuacions especials


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/191002_117342/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/191002_117342/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 27-11-2019
El VII Festival Coral de Nadales 2019 omplir Vila-real de msica i esperit nadalenc amb dues actuacions especials

La regidora de Cultura, Rosario Royo, acompanyada de la presidenta de la Coral Sant Jaume de Vila-real, M Amparo Pea, ha presentat aquest mat el VII Festival Coral de Nadales 2019 a la Casa dels Mundina.
L'esdeveniment musical, organitzat per la Coral Sant Jaume, portar l'esperit nadalenc a Vila-real amb dues actuacions durant el mes de desembre. La primera, que tindr lloc el dia 5, a les 22.30 hores, a l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn, es tracta d'un concert innovador de la Coral Sant Jaume en collaboraci amb l'Orquestra Simfnica de Vila-real. s un concert que podrem escoltar a Broadway, perqu sn melodies nadalenques internacionals i valencianes, sempre de la m de la Simfnica, del nostre cor i del bon fer del nostre director Alfredo Sanz, ha explicat la presidenta de la Coral Sant Jaume.
Sympopnika. The Christmas Series tamb comptar amb els illustres msics Jos Luis Braulio, Jos Justo Clemente i Rubn Franch com a caps de cartell, junt amb la participaci especial, sent novetat en aquesta edici, dels cors infantils dels collegis vila-realencs Botnic Calduch i Concepci Arenal.
En clau ms tradicional, el dia 22 de desembre, en la Baslica de Sant Pasqual, la Coral Sant Jaume obrir les portes del Nadal amb la XXVII Trobada de Nadal, oferint un concert nadalenc en conjunt amb el Cor Carnevale de Borriana, l'orquestra Pols i Pua Francesc Trrega, i, de nou, amb la collaboraci dels cors infantils de Botnic Calduch i Concepcin Arenal.
Per la seua part, la regidora de Cultura, Rosario Royo, ha volgut destacar la participaci de la Coral Sant Jaume en els esdeveniments musicals de Vila-real, a ms de la varietat cultural que s'ofereix per a aquest Nadal. Enguany tenim una oferta musical molt variada per a gaudir del Nadal, perqu, al final, la cultura s el que ens uneix, i aix s el que volem i pel que treballem des de l'Ajuntament de Vila-real, ha concls la regidora.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana