Vila-real: La Junta de Govern demana informaci a la Conselleria per a sondejar la integraci d'escola infantil El Solet en la xarxa autonmica


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 28-11-2019
 

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Vila-real ha acordat reiterar la petici a la Conselleria d'Educaci, Cultura i Esport d'un informe sobre els trmits i condicions a seguir per a una possible integraci de l'escola infantil municipal de Vila-real, El Solet, en el sistema pblic d'educaci de la Generalitat Valenciana. L'rgan municipal ha elevat de nou aquesta sollicitud al departament autonmic que dirigeix Vicent Marz desprs que la primera petici, realitzada al gener d'aquest mateix any, no haja rebut resposta per part de la citada Conselleria.
L'Ajuntament de Vila-real s titular de l'escola infantil El Solet des del curs 2012-2013. Es tracta d'un centre de primer cicle gestionat per una cooperativa que compta amb sis unitats amb un mxim de 80 places escolars de 0 a 3 anys. L'Ajuntament va rubricar l'11 de juliol de 2012 l'acord amb la Conselleria per a la creaci d'aquesta escola infantil de titularitat municipal.
El mes de gener passat, la Junta de Govern ja va acordar demanar a la Conselleria un document, a ttol nicament informatiu, en el qual consten els trmits i condicions a seguir per a valorar una possible cessi de la gesti per a la integraci de l'escola infantil en el sistema pblic d'educaci de la Generalitat Valenciana. Passats prop de deu mesos des d'aquell acord, i al no haver-se rebut en el consistori una resposta oficial a aquesta petici, l'rgan municipal reclama per segona vegada la documentaci al departament autonmic d'Educaci.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana