Vila-real: La gala benfica Cantando en Violeta visibilitzar el treball de l'Associaci Andrea Carballo Claramonte contra la violncia de gnere


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191280_117578/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 05-12-2019
La gala benfica Cantando en Violeta visibilitzar el treball de l'Associaci Andrea Carballo Claramonte contra la violncia de gnere

LAuditori Municipal Rafael Beltrn Moner obrir les seues portes aquest prxim diumenge per a acollir la gala benfica Cantando en Violeta, organitzada per l'Associaci Andrea Carballo Claramonte, en collaboraci amb l'Ajuntament de Vila-real. La regidora d'Igualtat, Rosario Royo, ha presentat aquesta segona edici del Memorial Andrea Carballo, que s'ha programat per a aquest diumenge 8 de desembre a les 18 hores en el Auditori, amb l'objectiu de donar a conixer el treball de l'Associaci Andrea Carballo Claramonte en la lluita contra la violncia de gnere.
Royo ha estat acompanyada per la presidenta de l'entitat, Carmen Risueo, qui ha explicat que la gala ser amb entrada gratuta, encara que qualsevol persona que vulga podr fer un donatiu voluntari per a donar suport a la tasca de l'associaci en l'acompanyament i atenci a les vctimes de violncia de gnere. Risueo ha animat a la ciutadania a acudir el diumenge a l'esdeveniment i conixer de primera m la labor que estem fent. En la gala actuar el cantant Patxi Ojana, i com a artistes convidats estaran Belle De Z i JC Flowers. La cantant Belle Janka Hurkova, guanyadora de Global Music Awards California 2018 i membre de l'associaci, ha explicat que tamb s'installar una taula informativa a l'Auditori per a donar a conixer el treball de l'Associaci Andrea Carballo Claramonte, que compta amb un servei d'atenci telefnica 24 hores per a atendre qualsevol vctima que necessite ajuda.
Rosario Royo ha valorat el treball d'aquesta associaci i ha assenyalat la necessitat que "la societat es consciencie en la igualtat i el bon tracte com a nica manera d'acabar amb la violncia de gnere". "Totes les persones necessitem que es respecte la nostra condici, siguem com siguem", ha remarcat la regidora d'Igualtat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana