Vila-real: La Policia Local llança una nova campanya de controls per a la prevenció del consum i alcohol i drogues al volant


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 07-12-2019
 


La Policia Local de Vila-real iniciarà el dilluns una nova campanya de prevenció i control d'alcohol i drogues en la conducció, coincidint amb les setmanes prèvies a la celebració del Nadal. La campanya, a càrrec de la Unitat de Trànsit i d’Atestats i en col•laboració amb la Direcció General de Trànsit, intensificarà els controls urbans fins al 15 de desembre, de manera que qualsevol conductor podrà ser sol•licitat per a realitzar un test d'alcohol o de drogues.
"Al llarg de l'any, la Policia Local de Vila-real realitza diverses campanyes d'aquest tipus, destinades principalment a previndre i afavorir el canvi de comportament dels conductors, ja que s'ha comprovat que els controls són efectius en la reducció de la sinistralitat”, valora la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez. "En aquestes dates, en les quals s'incrementen les celebracions, és important que prenguem tots consciència que la precaució i la prevenció són la millor assegurança de vida”, conclou.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana