Vila-real: Msica en directe, tastos i activitats infantils amenitzaran el rellanament del Mercat Central com gastromercat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191415_117692/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/12/191415_117692/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 10-12-2019
Msica en directe, tastos i activitats infantils amenitzaran el rellanament del Mercat Central com gastromercat

L'Ajuntament de Vila-real donar a conixer aquest dissabte 14 de desembre la nova proposta per al Mercat Central amb un esdeveniment que comptar amb msica en directe, activitats infantils i tastos, tot amb l'objectiu de presentar el nou concepte de gastromercat ideat per a rellanar l'activitat comercial en aquest recinte. Aquesta proposta, impulsada des de la Regidoria d'Economia que dirigeix el regidor Xus Madrigal, s'emmarca en la campanya El Mercat que volem i permetr al pblic conixer la nova oferta de llocs de venda, aix com els nous serveis de cafeteria, zona de degustaci, envasament ecolgic i altres facilitats de compra que ofereixen els comerciants.
Les activitats arrancaran aquest dissabte a les 11.30 hores amb l'actuaci de Rock&2 a la qual seguiran sessions de tast a partir de les 12.30 hores, una sobre olis d'oliva verge extra (AOVE), de la m de Castell Ruta de Sabor i AoveLovers, i una altra que consistir en un taller de tast de vins impartit per David Buch Quero, director de l'Escola de Tastos de Castell.
A partir de les 13.30 hores continuar la msica en directe amb el concert Neuras Trio. A ms, durant tot el mat, Artland s'encarregar de realitzar activitats per als ms xicotets, entre elles una titulada Aventures d'un joguet, en la qual els xiquets i xiquetes hauran de portar algun joguet solidari.
Volem convertir el Mercat Central en un espai de referncia per a la compra de productes de qualitat i proximitat per tamb un espai en el qual gaudir de la gastronomia, ha assenyalat el regidor d'Economia. Entre els canvis que s'han introdut destaca l'obertura de nous llocs, a travs d'un procs de licitaci que ha perms ocupar la majoria de parades que es trobaven buides. Tamb s'ha incorporat una nova zona de cafeteria, amb servei de planxa perqu els clients puguen degustar en el moment els productes adquirits en el Mercat, aix com una rea de degustaci, amb mobiliari especfic.
Altres millores incorporades al Mercat Central dins d'aquest procs de reconversi com gastromercat sn el servei d'envasament ecolgic o el servei de carros de la compra. A ms, els comerciants tamb ofereixen des de fa un temps facilitats com realitzar la comanda per telfon, whatsapp, zona wifi, pagament amb targeta de crdit, etc.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana