Vila-real: Benlloch imposa un pressupost fals, amb més impostos i menys inversions per a Vila-real


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192381_118527/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 17-01-2020
Benlloch imposa un pressupost fals, amb més impostos i menys inversions per a Vila-real


Els populars denuncien que els comptes per a 2020 van en contra dels interessos de la localita

L'alcalde Benlloch ha consumat hui l'aprovació d'un nou pressupost en contra de la localitat de Vila-real. Uns comptes que han sigut imposades pel PSOE i que han sigut qualificades pel Partit Popular com a “falses, irreals i en contra dels interessos de la localitat”.

El portaveu del PP en la localitat, Héctor Folgado, ha manifestat que “de nou el pressupost implica mentides i pujades d'impostos en contra dels veïns”.

El pressupost per a 2020 contempla una nova pujada de l'IBI i “per a això utilitzen diferents mentides que el propi pressupost desmenteix”, ha lamentat Folgado.

Per al PP, a més, un pressupost en contra dels veïns ja que “no contempla nous projectes, ni resol tot el que tenen pendent” amb la societat de Vila-real. El portaveu popular ha advertit que l'equip de govern continua devent diners a les associacions de veïns, a les ONG… “Tots els anys advertim d'aquests problemes i segueixen sense resoldre'ls”.

Héctor Folgado ha manifestat també que l'alcalde s'ha convertit en un especialista a perdre les ajudes per a la localitat i ha exemplificat no sols amb la pèrdua de més de 7 milions dels Fons Feder, sinó també la pèrdua d'ajudes de la Diputació o de la Generalitat.

El PP ha presentat diverses propostes en favor de Vila-real però han sigut rebutjades per l'alcalde i el seu equip de govern a loq ue Folgado ha advertit que “de nou no sols falla en el contingut, sinó en les formes”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana