Vila-real: Serralvo reitera el comproms de Vila-real amb la comissaria i anuncia avanos amb la visita de l'arquitecte del Ministeri


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193330_119354/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 12-02-2020
Serralvo reitera el comproms de Vila-real amb la comissaria i anuncia avanos amb la visita de l'arquitecte del Ministeri

El portaveu de l'equip de govern, Javier Serralvo, ha reiterat hui que la construcci de la nova comissaria de Policia Nacional s una absoluta prioritat per a l'executiu local. No hem parat de treballar i ho continuarem fent, perqu la nova comissaria siga una realitat com ms prompte millor, assenyala Serralvo, en allusi a informacions publicades hui en un mitj de comunicaci sobre un suposat inters del Govern central per postergar la construcci. No tenim cap constncia d'aix; ms b al contrari, aquesta mateixa setmana vindr l'arquitecte del Ministeri per a valorar les possibilitats d'ubicaci i edificaci de les noves dependncies, puntualitza el portaveu municipal.
No entenem aquesta informaci, perqu no concorda en absolut amb les gestions i converses que s'han vingut mantenint. Aix i tot, si se'ns confirma que s aix, farem una petici formal perqu el Govern aclarisca la situaci, perqu no esperarem ni un any, ni dos ni molt menys set per a donar soluci a una prioritat urgent de Vila-real, per les condicions en qu treballen els agents i la qualitat de l'atenci al ciutad en un servei que s d'mbit comarcal, agrega. Per a l'equip de govern, Vila-real i els interessos dels vila-realencs sempre estan per davant de qualsevol altra consideraci, rasa.
Les converses de l'Ajuntament de Vila-real amb el Ministeri d'Interior i la Subdelegaci del Govern per a la construcci de la nova comissaria de la Policia Nacional han posat sobre la taula diverses alternatives, principalment per a la ubicaci de les dependncies policials en el prquing de l'avinguda de Matilde Salvador, enfront del Palau de Justcia. Amb aquest objectiu, l'equip de govern municipal va arribar a finals de l'any passat a un acord amb el propietari d'un solar de la zona situat entre els jutjats i lHotel Palace- per a adquirir els terrenys amb la idea de dedicar-los a aparcament i, d'aquesta manera, no perdre places en la zona. Les converses estan avanades, tamb en la lnia que el projecte puga incloure's en els prxims Pressupostos Generals de l'Estat, i amb aquest objectiu continuarem treballant, conclou Serralvo.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana