Vila-real: Vila-real ser la seu de la jornada autonmica sobre el bou embolat que abordar la normativa i condicions d'aquesta prctica taurina


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 17-02-2020
 

El secretari autonmic de Seguretat i Emergncies, Jos Mara ngel, i l'alcalde, Jos Benlloch, obriran les conferncies que se celebraran el prxim 22 de febrer a la sala de formaci de la Prefectura de Policia Local

Vila-real acollir aquest prxim dissabte 22 de febrer la Jornada sobre el bou embolat organitzada per la UnidEmboladors de la Comunitat Valenciana i que t com a objectiu debatre els principals aspectes normatius d'aquesta prctica taurina. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest tipus a nivell autonmic centrada exclusivament en la prctica del bou embolat i compta amb la collaboraci de la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Vila-real. De fet, lobertura de l'acte ser a crrec del secretari autonmic de Seguretat i Emergncies, Jos Mara ngel, i l'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch. Tamb est prevista la participaci de la diputada provincial d'assumptes taurins, Llusa Monferrer, a ms del president de la UnidEmboladors de la Comunitat Valenciana, Jos Vicente Eixarch.
S'espera la participaci demboladors i representants de penyes taurines de tota la Comunitat Valenciana, ha apuntat el regidor de Festes, Diego A. Vila, qui ha valorat l'elecci de Vila-real com a seu d'aquesta iniciativa per ser un municipi referent en l'aplicaci de la normativa de bou al carrer i les mesures de seguretat per a la celebraci de festejos taurins durant les nostres festes patronals.
Les ponncies es desenvoluparan a la sala de formaci de la Prefectura de Policia Local i arrancaran a les 10 hores del dissabte 22 de febrer amb la presentaci a crrec de les autoritats. La primera conferncia abordar les condicions de la embolada i ser impartida per representants de la directiva de la UnidEmboladors. Seguidament, Javier Bueno, agent de la Policia de la Generalitat, tractar sobre la labor inspectora en el bou embolat. Finalment, s'obrir una taula colloqui i es donar pas a precs i preguntes per part dels assistents, actuant com a moderadora la periodista Patricia Rodrguez.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana