Vila-real: El ple aprova per unanimitat la nova composici del Consell Local de lEsport


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193527_119528/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 18-02-2020
El ple aprova per unanimitat la nova composici del Consell Local de lEsport

El ple de l'Ajuntament de Vila-real ha aprovat en sessi extraordinria la nova composici del Consell Local de lEsport amb el vot favorable de tots els grups municipals. El regidor d'Esports, Javier Serralvo, ha explicat que els estatuts d'aquest rgan contemplen la renovaci del mateix amb l'inici d'una nova legislatura. L'edil ha justificat la necessitat de convocar un ple extraordinari per a aprovar la designaci dels nous membres del Consell Local de lEsport, a causa del calendari d'eleccions de membres i davant la proximitat de la Gala de l'Esport del prxim 27 de febrer, ja que els premiats seran triats en la primera reuni constitutiva del Consell Local de lEsport de la legislatura que tindr lloc dem dimecres, per la qual cosa no podem esperar-nos al ple ordinari d'aquest mes.
Segons els estatuts de l'rgan, formen part del Consell Local de lEsport, a ms du president designat per lalcalde i el regidor d'Esports com a vicepresident, representants de l'mbit esportiu i dels grups poltics. Aix, com a vocals formen part membres dels sis partits amb representaci municipal; membres de clubs d'esports collectius; membres de clubs d'esport individual; representants del comit tcnic d'assessorament de l'esport escolar; empreses de serveis esportius de la ciutat; AMPA dels centres educatius; socis del Servei Municipal dEsports; participants en activitats esportives municipals; i associacions de vens de la ciutat.
El regidor d'Esports, Javier Serralvo, ha agrat a tots els que han volgut formar part del Consell de lEsport per a dedicar el seu temps a treballar per l'esport a la nostra ciutat i ha recordat que aquest dimecres se celebrar la reuni constitutiva d'aquesta nova etapa del Consell, en la qual es votar la relaci de premiats de la Gala de l'Esport entre les propostes presentades per la ciutadania, clubs i entitats esportives.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana