Vila-real: Vila-real impulsa la primera Fira de l'Estudiant per a ampliar les opcions formatives i facilitar la inserci laboral dels joves


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193532_119532/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 18-02-2020
Vila-real impulsa la primera Fira de l'Estudiant per a ampliar les opcions formatives i facilitar la inserci laboral dels joves

La Fira de lEstudiant, impulsada per la Regidoria de Joventut, posar per primera vegada en com totes les opcions formatives i eixides laborals a labast dels estudiants de Vila-real, per tal de facilitar als joves lelecci de la prpia trajectria professional i afavorir la seua inserci laboral. La regidora de Joventut, Anna Vicens, ha presentat la trobada, que tindr lloc el 26 de mar al Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real.
Aquest equip de govern aposta i confia en la joventut de Vila-real, ja que sn el present i el futur de la nostra ciutat, assenyala Vicens. Aquesta aposta es veur reflectida el prxim mes de mar en la primera Fira de lEstudiant que se celebrar a la ciutat, amb l'objectiu d'oferir a la joventut vila-realenca totes les opcions formatives possibles, a ms de facilitar la seua immersi en el mercat laboral. La formaci i experincia sn fonamentals per a potenciar i desenvolupar la vida dels nostres joves i garantir el futur de la nostra ciutat, ha incidit Vicens. Hem decidit portar totes les opcions formatives i per aix comptarem amb estands d'universitats, institucions educatives, acadmies d'oposicions, centres d'idiomes, mobilitat internacional i forces de seguretat, detalla.
Aquesta primera edici de la fira est enfocada en la tendncia internacional STEAM, que considera a la cincia, la tecnologia, l'enginyeria, les arts i les matemtiques com les grans branques del futur laboral. Des de la Regidoria de Joventut no sols s'ha convidat a institucions educatives sin tamb a entitats que puguen prestar una eixida professional com poden ser empreses privades i acadmies de treball, ha assegurat l'edil. Amb aquesta premissa, la primera Fira de lEstudiant t en aquests moments 28 estands informatius confirmats de diferents institucions i organismes com la Universitat Jaume I, la UNED, la Universitat de Navarra, la Universitat Oberta de Catalunya, els instituts Fundaci Flors i Jaume I de Castell, acadmies d'oposicions i d'idiomes com TEC de Vila-real, cossos de bombers, Policia Nacional i exrcit, i diverses empreses privades.
L'esdeveniment, que obrir les portes de 10.00 a 14.00 hores del migdia i de 17.30 a 20.00 hores de la vesprada, rebr durant el mat a estudiants de tercer i quart de l'ESO i batxiller de tots els instituts pblics i escoles concertades de Vila-real, els qui obtindran, a travs d'un grup d'experts, una introducci sobre les diferents possibilitats formatives a les quals poden optar. Encara que la iniciativa est especialment dirigida a la joventut de Vila-real, tamb est orientada a professors, professionals, pares, mares, i qualsevol persona que vulga ampliar la seua formaci professional, ha explicat Vicens.
La Regidoria de Joventut convida a qualsevol entitat que vulga sumar-se als estands informatius, i a tota poblaci de Vila-real, a participar en la primera Fira de l'Estudiant. Creiem en l'educaci formal i en l'ensenyament de valors que promoga una participaci ciutadana lliure, responsable i compromesa a Vila-real, ha concls la regidora.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana