Vila-real: La Gala de l'Esport premiar a la gimnasta Neus Batalla i al futbolista Pau Francisco Torres com a millors esportistes de 2019


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193749_119723/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 24-02-2020
La Gala de l'Esport premiar a la gimnasta Neus Batalla i al futbolista Pau Francisco Torres com a millors esportistes de 2019

Vila-real entrega aquest dijous els seus premis anuals de l'esport en una gala en la qual es reconeixeran, entre altres, els assoliments de la gimnasta Neus Batalla Garca i el futbolista Pau Francisco Torres com a millors esportistes de 2019. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha donat a conixer hui el llistat de premiats en la Gala de l'Esport que se celebrar aquest dijous 27 de febrer en les 20.30 hores en lAuditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner.
Com fem des de 2018 quan vam recuperar aquesta gala amb un model ms participatiu, els premiats han sigut elegits a travs d'una votaci dels membres del Consell Local de lEsport, a partir de les propostes que han realitzat clubs, entitats i vens i venes de la ciutat per a reconixer als qui han destacat de manera especial en l'mbit esportiu durant l'ltim any o per la seua trajectria, ha assegurat Serralvo.
Com a millors esportistes de 2019 es premiar a la gimnasta Neus Batalla Garca, campiona d'Espanya en sl en categoria fins a 12 anys i al futbolista del Villarreal CF i de la selecci espanyola Pau Francisco Torres. El millor equip femen de 2019, segons la votaci del Consell Local de lEsport, ha sigut el Vila-real Bsquet Club Snior i el millor equip mascul el Taekwondo La Vila Infantil. Els nadadors Irene Acedo i Pablo Huguet seran guardonats com a millors esportistes adaptats de 2019 en una gala en la qual tamb es reconeixer la prolfica trajectria de Juan Jos Nares en fisioculturisme. Santiago Barrachina, president del Club Esportiu Futbol Vila-real ser premiat com a millor directiu i Ana UcedoLaorden rebr el guard com a millor entrenadora, al capdavant del Club Pat en la modalitat d'hoquei en lnia. Pascual Falc Sala, ms conegut com Saleta, rebr un guard per la seua trajectria com a gestor en l'mbit del ciclisme, en el qual destaca l'organitzaci de la mtica Vila-real-Morella-Vila-real; el Club Futbol Andiamo, com a millor club de 2019, i la penya La Merla, impulsora de les 24 hores de bsquet que enguany compleixen 40 edicions, tamb seran premiats en aquesta gala. Tots ells sn dignes mereixedors d'aquests premis que naixen de les propostes de la prpia ciutadania i la votaci del Consell Local de lEsport, un rgan que reuneix a tots aquells que treballen cada dia en aquesta ciutat per l'esport, ha insistit l'edil.
Serralvo ha explicat que la gala vol ser tamb un homenatge a tots aquells que utilitzen les installacions o realitzen activitats del Servei Municipal dEsports pel que tamb es concedir una distinci als usuaris de menor i major edat. En aquest cas, es premiar a la xicoteta Abril Gil, que amb noms dos mesos ja participa en l'activitat de ioga per a mares i nadons; aix mateix, tamb rebr un reconeixement Jos Mara Gumbau, de 91 anys, soci del SME des de fa ms de 25 anys i usuari habitual de la piscina.
Ells rebran aquest premi en representaci de ms de 20.000 usuaris que durant 2019 van utilitzar les installacions esportives del Servei Municipal d'Esports, que compta amb 73.160 metres quadrats en 26 installacions a les quals en breu se sumaran el pavell Nou Campi Llorens i la piscina dAiguasalut, ha recordat Serralvo, qui ha incidit en qu des de 2011 hem multiplicat per tres els metres quadrats d'installacions amb una clara aposta per la salut i l'esport.
Aix mateix, l'edil ha volgut agrair de manera especial el treball dels tcnics del Servei Municipal dEsports, que en 2019 van gestionar 580.532 accessos a les installacions esportives de la ciutat, a ms d'una llarga llista d'activitats i esdeveniments esportius de primer nivell.
GUARDONATS GALA ESPORT 2020 VILA-REAL

Milloresportista femenina: NEUS BATALLA GARCIA. Gimnasia artstica. Campiona dEspanya en suelo categoria fins 12 anys. Subcampiona Espanya en la classificaci general categoria fins 12 anys.

Milloresportista mascul: PAU FRANCISCO TORRES Jugador del 1r equip del Villarreal C.F.Internacional Absolut amb la Selecci Espanyola (1er vila-realenc).

Millor equip femen: VILA-REAL BSQUET CLUB SENIOR. Campi autonmic. Ascens a primera divisi nacional.

Millor equip mascul: TAEKWONDO LA VILA INFANTIL. Una medalla de plata en la modalitat combat en el Campionat dEspanya per clubs. Dos primers i dos segons classificats en la modalitat combat en el ranking de la lliga de la Comunitat Valenciana.

Milloresportista adaptada: IRENE ACEDO GUCEMAS. Nataci Club Tritons Vila-real. Campiona Espanya promesa 100m estils categoria S8. SubcampionaEspanya promesa 50m braa categoria S8.

Milloresportistaadaptat: PABLO HUGUET OROSIA. Nataci Club Tritons Vila-real. SubcampiEspanya FEDDI 200m papallona. Tercer Espanya FEDDI 400m libres, 200m esquenai 50m papallona.

Millor directiu club: SANTIAGO BARRACHINA ROCA. Club Esportiu Ftbol Vila-real, que presideix desde la seua fundaci en 1997. Consolida al seu club como referent del futbol base no professional en Vila-real amb un total de 23 equips i 390 esportistes.

Millor entrenadora: ANA UCEDO LAORDEN. Club pat Vila-real en la modalitat de HoqueiLnia. SubcampionaLliga Or femenina i Subcampiones de la Lliga masculina de la Comunitat Valenciana.

Millortrajectriaesportiva:JUAN JOS NARES RODRIGUEZ.Fisicoculturisme. 1 classificatCampionatIberoameric Lima. Campi de Espanya FEFF-IFBB Almera 2016. Participant Campionat Europa Bodybuilding - Budapest 1993. Subcampi dEspanya dexcellnciaatltica en Madrid 1999. 3 classificat en el NACIONAL AEFF. SubcampiMisterUnivers 2019.

Millortrajectria gestor/directiu: PASCUAL FALC SALA (SALETA). Ciclisme. Organitzador del Gran Premi Vila-real - Morella - Vila-real des de 1986. Vocal, secretari, vicepresident i desde fa 8 anyspresident del Club Ciclista Vila-real. Director de les escoles de ciclisme de Vila-real entre els anys 90 i 98. Organitzador de les 10 edicions de la Contra Rellotge (CRE) jnior Trofeu Vctor Cabedo.

Millor club: CLUB FUTBOL ANDIAMO VILA-REAL. Per el seu gran creixement, sent un dels clubs que ms esportistes t a Vila-real, per, sobretot, per fomentar el futbol femenamb la creaci de dos equips de futbol 8 femen i un infantil-cadet femen.

Millor empresa promotora de lesport: ASSOCIACI ESPORTIVA PENYA LA MERLA. Bsquet. En el 2020 celebrar la 40 edici de les 24 hores de bsquet, un de los tornejos ms antics de totaEspanya. Va ser la creadora iorganitzadora de la Lliga Local de Bsquet, precursora de lactual Lliga Local. Tambvan fundar el Club Baloncesto Penya La Merla Vila-real, que en 1998 es va fusionar amb el Club Baloncesto Villarreal.

Donada la importncia que adquireix lesport en la qualitat de vida dels ciutadans iciutadanes de Vila-real i la gran participaci en les campanyesesportivesmunicipals, es vol fer un reconeixement als participants actuals de menor i major edat:
Abril Gil Alarcn, (2 mesos) inscrita a lactivitat Ioga Mares i Nadons
Jos Mara GumbauCabedo, (91 anys) soci del SME des de fa ms de 25 anys, actualment va tots els dies a la piscina com a socis o en les activitats dAigua-cicle i activitats aqutiques Gent Gran. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana