Vila-real: Ctedra d'Innovaci Cermica Ciutat de Vila-real


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193905_119862/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 28-02-2020
Ctedra d'Innovaci Cermica Ciutat de Vila-real

La Ctedra d'Innovaci Cermica Ciutat de Vila-real de l'UJI i l'Ajuntament de Vila-real prepara per al prxim mes d'abril el II Curs de Formaci Contnua "Alta Gerncia sobre l'Aplicaci de Nous Materials per a la Defensa i la Seguretat". En l'esdeveniment collaboren tamb la Fundaci Universitat Jaume I-Empresa, els ajuntaments d'Orpesa, les Coves de Vinrom i Castell, a ms del patrocini del Grup Nexta, entre altres entitats. Per a preparar les jornades, la Ctedra ha reunit representants de les entitats organitzadores, en una trobada celebrada a la Biblioteca Universitria del Coneixement de Vila-real. A ms del director de la ctedra, Juan B. Carda, hi ha assistit el Coronel Javier Ferrer, subdelegat de Defensa a Castell; el tinent coronel Ignacio Molpeceres, de la Subdelegaci de Defensa de Castell; Miguel Domingo, comissari cap de la Policia de Castell; Jos Ramn Nieto, comissari principal cap de la Policia de Vila-real; el tinent coronel Robinson Cadena, RA de l'Exrcit Nacional de Colmbia; i lex i Vicente Romero, del Grup Nexta.

Les diferents sessions d'aquesta formaci dirigida a estudiants de mster i crrecs vinculats a assumptes de defensa, gesti d'emergncies i seguretat ciutadana de Colmbia i Espanya es realitzaran a Castell, Vila-real, Orpesa i les Coves de Vinrom entre el 30 de mar i el 3 d'abril.

Aquesta formaci tamb compta amb la collaboraci d'institucions nacionals i internacionals com el Ministeri de Defensa, el Ministeri d'Interior, la Conselleria de Justcia, Interior i Administraci Pblica de la Generalitat Valenciana, l'Ivaspe, l'Escola de Cadets de Policia ECSAN i el Ministeri de Defensa Colombi.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana