Vila-real: Benlloch informa els grups poltics de les decisions municipals en la crisi sanitria de la COVID-19 i convocar una reuni telemtica la setmana que ve


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 21-03-2020
 

Lalcalde de Vila-real, Jos Benlloch, convocar la setmana que ve els portaveus dels diferents grups municipals a una reuni telemtica per a informar-los de les diferents accions que sestan emprenent a lAjuntament per a fer front a lemergncia sanitria de la COVID-19, tant des del punt de vista dorganitzaci interna com de collaboraci amb les autoritats competents per a la contenci de la pandmia. Mentrestant, Benlloch sha unit al grup de chat de la Junta de Portaveus per a mantenir amb els diferents grups una comunicaci fluda.
En la situaci demergncia sanitria que vivim, la unitat dacci s fonamental. Per aix, vull agrair en primer lloc la predisposici a collaborar que han mantingut en tot moment els diferents grups amb representaci al consistori. Per la nostra part, davant les restriccions imposades per lestat dalarma i la suspensi de juntes de portaveus, comissions i plens, estem fent s de les tecnologies de la comunicaci per a garantir una comunicaci fluda amb els representants de les diferents forces poltiques municipals, valora el alcalde. De moment, Benlloch sha sumat al grup de WhatsApp de la Junta de Portaveus que venia funcionant des de linici de la legislatura per a donar compte de manera peridica de la situaci a Vila-real. A ms, sha habilitat una sala de lajuntament per a la realitzaci de videoconferncies i se celebrar una reuni telemtica amb els grups municipals la setmana que ve.
Entre daltres coses, Benlloch els informar dels protocols de reorganitzaci interna, serveis mnims i teletreball impulsats en aquests dies per a garantir en tot moment la prestaci de serveis a la ciutadania amb les mximes garanties. Altres accions adoptades sn la sollicitud dinformes tcnics per a avaluar la suspensi i devoluci de taxes i preus pblics, lhabilitaci de 12 lnies de telfon datenci ciutadana (964547000) o les tasques de vigilncia policial, que ja han suposat 70 denncies des de linici de lestat dalarma per incomplir les directrius del confinament.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios