Vila-real: L'Hospital La Plana t tots els llits de la Planta 1 per a Coronavirus ocupats des del diumenge


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194745_120526/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 25-03-2020
L'Hospital La Plana t tots els llits de la Planta 1 per a Coronavirus ocupats des del diumenge

L'Hospital La Plana, de Vila-real, t des del diumenge tots els llits de la Planta 1 ocupades amb pacients que han donat positiu per *Coronavirus. Va ser una planta que l'hospital va destinar a l'allament de pacients que, encara necessitant respiraci assistida, no estaven tan greus com per a estar en UCI. A poc a poc es van anar ocupant les habitacions en les quals els pacients estan individualment allats i el diumenge a la vesprada es va ocupar l'ltima d'aquestes habitacions.
Es tracta d'informacions confirmades a travs de familiars de diversos pacients ingressats.
Encara que des de l'hospital s'ha assegurat que hi ha ms plantes destinades a pacients amb Coronavirus, s que val per a donar una mostra de com est l'hospital i la incidncia d'aquesta pandmia.
Per poblacions, encara que no es donen dades oficials, Borriana no sols va ser la primera poblaci a tindre a un ve que va donar positiu, sin que el virus s'ha ests entre el mn faller i sn diversos els hospitalitzats directament vinculats al mn de les falles, per ms els que, amb smptomes, estan a casa passant quarantena, per sense haver-se sotms encara al test.
Al llarg de les ltimes hores, els alcaldes de Nules, La Llosa i Segorbe han anunciat als seus vens que s'han donat els primers positius en les seues respectives poblacions.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana