Vila-real: El PP completa un pla amb 15 mesures a favor de vens, autnoms i pimes de Vila-real


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194948_120692/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 03-04-2020
El PP completa un pla amb 15 mesures a favor de vens, autnoms i pimes de Vila-real

El Partit Popular de Vila-real ha completat hui un ambicis pla amb 15 mesures a favor dels vens, els autnoms i les pimes perqu des de l'Ajuntament d'activen tots els recursos enfront de la gravetat de la crisi del *Coronavirus. Aquestes noves propostes se sumen a la presentades ja pels *pupulares durant les dues *tlimas setmanes.

Tal com ha explicat el portaveu del PP, Hctor Folgado, "s el moment d'estar units i de posar en marxa mesures valentes ja que a ms de mesures per a palliar la crisi sanitria, hem d'establir les bases perqu la crisi econmica no es convertisca en un drama social".

El PP proposa un pla concret amb un mili d'euros per als autnoms de la localitat, perqu puguen recuperar la seua activitat econmica, ms tenint en compte que el Govern igual els ha cobrada la quota al mar. "De fet, volem que l'Ajuntament reclame que s'anulle el cobrament de la taxa d'autnoms ja que a zero ingressos, zero imposats".

Folgado assenyala que en el seu pla s'inclouen bonificacions fiscals per a pimes i autnoms mentre dure l'estat d'alarma i ampliar a cap d'any el perode de pagament voluntari a l'IBI, l'impost de guals, exonerar pagament de taxa de terrasses o l'impost de vehicles.

El pla del PP "contempla crear una oficina, en collaboraci amb les gestories locals, perqu els afectats puguen concrrer i demanar les ajudes i subvencions".

Folgado assenyala que el programa que han presentat els populars inclou pagar als provedors el que es deu, retornar les taxes municipals per serveis que no s'han utilitzat, exonerar del pagament de les taxes als llocs de venda de mercats ambulants, retornar la taxa de les installacions esportives que no s'han pogut utilitzar.

"A ms, demanem que es pague el que es deu a les entitats socials de Vila-real i, al mateix temps, que s'incremente la partida d'emergncia social en 300.000 euros", adverteix Folgado.

Els populars creuen que "aquest pla s viable i s'han de realitzar les modificacions de crdit necessries per a aix" i, al mateix temps, el portaveu popular ha tornat a posar l'experincia del PP a la disposici de l'equip de govern i ha reiterat la necessitat de recuperar les comissions ordinries de treball per a "entre tots, afrontar aquesta difcil situaci".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana