Vila-real: Cs de Vila-real proposa als grups rebaixar-se el sou per a afrontar les conseqncies de la crisi del coronavirus


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195061_120842/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 16-04-2020
Cs de Vila-real proposa als grups rebaixar-se el sou per a afrontar les conseqncies de la crisi del coronavirus

El grup municipal de Ciutadans (Cs) de l'Ajuntament de Vila-real ha proposat pactar amb els grups municipals una rebaixa del sou dels poltics i assessors per a afrontar les conseqncies de la crisi del coronavirus. Aix ha informat el portaveu, Domingo Vicent, qui ha afegit que tamb hem plantejat "estalviar part de l'assignaci municipal d'aquest curs". En aquest sentit, "des de Cs agram que l'equip de Govern haja recollit ja el nostre guant amb l'anunci de destinar part d'aquests diners a la compra de mscares", ha apuntat Vicent.

L'edil ha explicat que "la proposta de la reducci dels salaris i de l'assignaci municipal podria ampliar-se al prxim any si la situaci econmica com s previsible no millorara i, per tant, l'atur i la falta d'activitat feren mossa en el municipi". "L'important ara s que el Consistori compte amb la major liquiditat possible per a dedicar tots els fons que siguen necessaris al durant i el dia desprs d'aquesta emergncia sanitria, econmica i social". "Tal com ja ho comuniquem a la resta de formacions, volem que aquesta decisi siga fruit d'un acord assossegat i unnime entre totes les forces perqu aix no es tracta de penjar-se medalles, sin d'estar units per a eixir millors i ms fortes", ha concls el portaveu.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana