Vila-real: El PP de Vila-real reitera la necessitat de test massius entre la poblaci per a frenar el Covid-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195085_120863/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | Economa | 18-04-2020
El PP de Vila-real reitera la necessitat de test massius entre la poblaci per a frenar el Covid-19

El Partit Popular de Vila-real ha reiterat la necessitat de realitzar test massius entre la poblaci per a frenar els contagis per Covid-19. Per aix, ha demanat a l'equip de govern que recapacite la seua decisi de no realitzar aquestes proves i estudie la possibilitat d'adquirir test per a aquells collectius de major risc.

El portaveu adjunt dels populars, Adrin Casab, ha demanat que, en primera instncia, siguen els agents de la Policia Local els que puguen sotmetre's a aquestes proves desprs de confirmar-se algun positiu per coronavirus entre les seues files.

Entenem que aquells que estan treballant actualment en primera lnia per a garantir la nostra seguretat, com els agents de la Policia Local o Protecci Civil, haurien de ser els primers a sotmetre's als test per a aportar-los una major tranquillitat en l'essencial tasca que duen a terme i evitar aix nous contagis, ha explicat el regidor.

A ms, des del Grup Municipal Popular han recomanat, tal com van fer ahir en les comissions informatives celebrades de manera telemtica, que l'Ajuntament de Vila-real inste a la Conselleria de Sanitat i al Govern Central a agilitar l'arribada de test rpids per a la ciutadania.

Planificar el retorn al treball presencial
D'altra banda, Casab ha indicat que s necessari que l'ajuntament definisca un pla perqu quan es determine que els empleats pblics puguen tornar de manera presencial als seus llocs de treball ho facen amb les mximes garanties de seguretat, tant per a ells com per als vens als quals presten el seu servei.

Tenim l'exemple de molts ajuntaments i empreses privades que, davant la falta d'eficcia del Govern Central en aquesta matria, han optat per adquirir tests per als seus empleats, ha puntualitzat l'edil del PP, qui ha volgut agrair l'esfor que els funcionaris municipals estan fent perqu els serveis als vens continuen funcionant, malgrat l'extraordinria i complexa situaci que estem vivint.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana