Vila-real: Vila-real inicia la desescalada amb el repartiment de 3.000 mscares entre el xicotet comer i els professionals de la ciutat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195304_121059/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 05-05-2020
Vila-real inicia la desescalada amb el repartiment de 3.000 mscares entre el xicotet comer i els professionals de la ciutat

L'Ajuntament de Vila-real ha iniciat el repartiment de 3.000 mscares entre els propietaris dels diferents locals i establiments de la ciutat que hui han reprs lactivitat complint amb les mesures de seguretat i higiene marcades dins del pla de desescalada marcat pel govern central.
Les 3.000 mscares, que s'aniran repartint al llarg d'aquests dies, sn higiniques reutilitzables i han sigut confeccionades a travs de la xarxa solidria amb la collaboraci de l'empresa local Dolores Corts i un grup de ms de 60 voluntaris i voluntries. En cadascun dels sobres que s'estan facilitant van quatre mscares amb quatre filtres. Treballadors de l'Ajuntament de Vila-real juntament amb voluntaris sn els encarregats de facilitar als propietaris dels establiments aquest material de protecci amb la intenci d'avanar-nos a les necessitats de la ciutadania, en aquest cas, al xicotet comer de la ciutat que, a partir de hui comena a reobrir i que han de fer compatible el seu negoci amb les mesures higiniques i de prevenci necessries, ha recordat l'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch. L'alcalde tamb ha reiterat l'agrament per la solidaritat de l'empresa Dolores Corts i dels collaboradors i voluntaris que han treballat en la confecci d'aquestes mscares.
Tamb s'ha iniciat el repartiment de mscares entre els usuaris del transport pblic, tant en l'estaci de tren i en els autobusos que circulen per la ciutat ja que, a partir de hui, el seu s ser obligatori. En aquest cas es tracta de mscares d'un sol s proporcionades per la Subdelegaci del Govern.
De manera parallela l'Ajuntament contnua amb el repartiment en els domicilis de mscares de diferents grandries per a la poblaci adulta i infantil amb l'objectiu que puguen disposar d'aquests elements de protecci a mesura que es vagen donant les fases de desescalada i retorn a la normalitat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana