Vila-real: Multiservicios Vila-real mostra la seua solidaritat amb institucions desinfectant espais que ofereixen serveis socials i suport a comeros i empreses


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195354_121103/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195354_121103/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195354_121103/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 07-05-2020
Multiservicios Vila-real mostra la seua solidaritat amb institucions desinfectant espais que ofereixen serveis socials i suport a comeros i empreses

Multiservicios Vila-real es compromet amb la societat i desinfecta de manera altruista les seus socials d'associacions i institucions que ofereixen serveis socials, suport a comeros i a empreses mitjanant tractaments de xoc amb oz amb programes de desinfecci i esterilitzaci ambiental.

L'oz un gas que es produeix in situ mitjanant generadors, aquesta substncia est inclosa en el Reglament de Productes Biocides com a substncia activa i tal com indica el Ministeri de Sanitat els tractaments de xoc s'han de realitzar sense presncia de persones i amb els equips de protecci adequats.

Segons l'Organitzaci Mundial de la Salut, l'oz s el desinfectant ms potent contra tot tipus de microorganismes, bacteris, fongs i virus. L'OMS reconeix que el poder desinfectant de l'oz s del 99%.

Multiservicios Vila-real posa aquest tractament a la disposici dels seus clients seguint els protocols de desinfecci de l'Institut Tcnic Espanyol de Neteges (ITEL) que pertany al Centre d'Investigaci i Assessorament per a la Neteja i Higienitzaci. Aquest organisme de renom europeu ha collaborat des de l'inici del brot en Wuhan en l'elaboraci de protocols per a la neteja i higienitzaci principalment d'hospitals i ambulncies a la Xina i ms recentment en coreja del Sud, en tots dos pasos est remetent el brot.

L'empresa de Vila-real est acreditada per I.T.E.L garantint un bon servei i disposa de maquinria testada i de la formaci tcnica pertinent per a l'aplicaci d'Oz a ms de certificar els tractaments realitzats contra el COVID-19

Des de la gerncia de l'empresa "hem realitzat de manera solidria tractaments de xoc en UCOVI, la Uni de Comer de Vila-real, Creu Roja Vila-real i la Fundaci Globalis mostrant el nostre comproms amb la societat de la nostra localitat ja que considerem que sn institucions que realitzen una labor social per on transiten un nmero considerable dels nostres conciutadans. A ms de collaborar amb els altres municipis vens com ha sigut la desinfecci de la Parrquia Natividad de La nostra Senyora a Almassora".


Aquests tractaments de xoc amb oz i aigua ionitzada s'apliquen en qualsevol mena d'ambient interior realitzant una desinfecci i esterilitzaci ambiental i eliminant la capa de biofilm. Estem treballant amb tota mena de comeros, perruqueries, consultes de psiclegs, centres de podologia, consultoris mdics, hotels, restaurants, o ajuntaments entre molts altres.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana