Vila-real: Fundaci Flors aconsegueix el segon premi en l'XI Concurs Nacional de Clipmetratges de Mans Unides


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195424_121160/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | Cultura | 12-05-2020
Fundaci Flors aconsegueix el segon premi en l'XI Concurs Nacional de Clipmetratges de Mans Unides

Fundaci Flors aconsegueix el segon premi en l'XI Concurs Nacional de Clipmetratges de Mans Unides, guard que va aconseguir desprs de superar la fase regional en primera posici amb el vdeo Tic Tac entre un total de 1.224 clipmetratges rebuts.
La pea es va elaborar de manera collaborativa amb l'alumnat del curs 3r ESO A i B Fundaci Flors.
XI Concurs Nacional de Clipmetratges de Mans Unides portava per lema I tu, quina petjada deixes?. La temtica del concurs versava sobre com el nostre model de desenvolupament afecta negativament als pasos empobrits.
Per aix, des del curs de 3r ESO es va elaborar una pea titulada Tic, *tac, que apellava a la responsabilitat social i *mediambiental que tenim a cada minut que passa. Desprs d'un intens treball sobre temtiques mediambientales al llarg del curs, l'alumnat plantejava amb el seu clipmetratge que cada dia tenim 1440 oportunitats. Deixarem passar un minut ms?.
El vdeo pot visualitzar-se ac: https://www.youtube.com/watch?v=yghqtu6ndle.
La Presidenta de Mans Unides, Clara Pardo, collaboradors i membres del Jurat d'aquesta edici del Concurs Nacional de Clipmetratges de Mans Unides han revelat la terna de guanyadors de la categoria Escoles-Secundria, on tamb competia la pea de l'IES Francesc Trrega de Vila-real. La iniciativa va partir de Mans Unides Vila-real, que va motivar a l'equip docent i a l'alumnat a prendre part en aquesta edici del concurs.
RCORD DE PARTICIPACI EN 2019-2020
La pea de Fundaci Flors competia contra altres 1.224 clipmetratges de tot el territori nacional, per la qual cosa l'organitzaci va indicar que enguany el concurs ha batut rcord de participaci en la seua onzena edici.
El Jurat Nacional, presidit pel realitzador de documentals Fernando Martn, i compost per la periodista, guionista i docent, Luca Tello, la realitzadora guatemalenca Ana Shaw, les directores de Comunicaci i Sostenibilitat de Cnon, Pilar Gonzlez i Gema Escudero i la responsable de Comunicaci de les Espigadores, Marta Sant Vicent, van completar les seues votacions atorgant el segon premi al centre de Vila-real.
PRODUCTE CNON I UNA ACTIVITAT VORWAERTS EN EL CENTRE GUANYADOR
Com a curs guanyador del premi al segon millor clipmetratge, en el centre Fundaci Flors gaudirem d'una cmera de vdeo Cnon HF R806 i, grcies a la collaboraci amb Vorwaerts ,una activitat en el seu centre que inclou diferents tallers i aula de naturalesa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana