Vila-real: Cs de Vila-real defensa ajudes per a reduir la bretxa digital de pimes i autnoms


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195465_121199/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195465_121199/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 13-05-2020
Cs de Vila-real defensa ajudes per a reduir la bretxa digital de pimes i autnoms

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha apostat perqu "el Consistori concedeix una lnia d'ajudes per a reduir la bretxa digital de pimes i autnoms, reforant el software i el hardware d'aquestes". La nova normalitat ens deixa un escenari en qu la digitalitzaci i les TICS jugaran un paper molt important per al dia a dia dels negocis que en la seua majoria no estan preparats per a aix". "La cita prvia, el teletreball o la venda digital seran punts a tindre en compte en el mercat laboral que s'obri a partir d'ara", ha afegit el regidor.

"Aquesta crisi ha demostrat el retard tecnolgic tant d'empreses com de la prpia administraci", ha asseverat el portaveu. En opini del regidor, "ha arribat el moment, encara que siga de manera forosa, de posar-nos les piles i fer de la crisi una oportunitat".

Vicent ha destacat que "aquesta proposta s'uneix a les anteriors que ja hem presentat: targeta moneder, ajudes complementries per als autnoms que s'han quedat fora de les subvencions d'altres administracions posant com a lmit per exemple el 40 per cent de la facturaci, l'estudi de la moratria en el pagament de l'IBI, els vals de consum, l'ampliaci si fra necessari de la suspensi de les taxes d'ocupaci tamb per a 2021 o la finestreta nica amb la finalitat d'agilitar la burocrcia en la petici de les ajudes". "Totes elles tenen dos objectius. D'una banda, reactivar el consum local a curt per sobretot a mitj termini perqu la vertadera crisi de demanda arribar en l'ltim trimestre i en l'any vinent i per un altra, injectar liquiditat als negocis perqu puguen sobreviure a aquesta envestida econmica", ha apuntat el regidor.

En definitiva, "des de Cs seguirem amb aquesta poltica constructiva, traslladant les nostres propostes a l'equip de Govern per a debatre-les i prendre entre tots les millors decisions per al benestar dels vila-realencs".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana