Vila-real: Comproms denuncia que el PSOE de Vila-real presente una moci 'amb ms de 90 faltes d'ortografia'


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 14-05-2020
 

Comproms per Vila-real ha denunciat pblicament que el PSOE de Vila-real haja presentat una mci amb ms de 90 faltes d'ortografia, qesti que qualifiquen d'una "desllialtat al Govern del Botnic".

Comproms ha dit que "Que el PSOE en molts llocs s deslleial, ho sabeu. Presentar una moci en ms de faltes, no t preu". I diuen: "No s si els bous sn cultura, per els que publiquen a i es queden tan amples en tenen ben poca. Si amb un text redactat aix volen representar Vila-real, anem servits".
Comproms afegeix: "90 faltes en total amb un reps de 5 minuts molt per damunt: entrer justificacions, majsucules, b i v, accents, guionets o pargrafs de ms de 6 lnies sense un sol punt i la resta amb la puntuaci com caiguda del cel"
Per aix diuen: "Per a donar llions primer cal saber escriure almenys. I s molt lamentable que el PSOE de Vila-real siga el responsable actual de Normalitzaci Lingstica i en done exemple fent un nyap aix".

Comproms assegura que "s greu que sobliden que eixe partit tamb governa a la Generalitat Valenciana, ostentant la presidncia o la secretaria autonmica dagricultura.
Acusar a la Conselleria, de manera falsa de posar-se la ideologia per damunt de l'inters general, de ser poc tics, sembla duna deslleialtat intolerable, sn afirmacions falses, hipcrites i que retrata el cinisme de qui les fa.

.1 El Decret d'Ajudes d'emergncia de la Conselleria d'Agricultura aborda les extraordinries i difcils situacions d'impossibilitat de comercialitzaci de productes agroalimentaris mitjanant els canals de distribuci, principalment del canal HORECA (hostaleria, restaurants i cafeteries) i dels mercats de proximitat. Productes del camp i la mar que no s podien vendre i que han precisat un gran esfor econmic, tcnic i legal de la Conselleria. s la comunitat autnoma que ms ajuts ha destinat al sector primari

2. La Conselleria d'Agricultura no ostenta les competncies en matria d'espectacles taurins., les t la consellera Graciela Bravo, del PSOE

3. El mateix Ministre d'Agricultura, Luis Planas, va indicar el passat 30 dabril en la Conferncia Sectorial amb les Comunitats Autnomes que no contempla ajudes perqu no s l'organisme competent. El Ministeri va deixar clar que en agricultura NO tenen competncies en espectacles taurins i per tant q NO anaven a subvencionar als bous braus".

s difcil de sostindr que la Conselleria vol matar 6.000 bous quan el q ells demanen (per escrit!) s q sels done ajudes per a portar-los a carn. I a la vegada altra per a preservar la gentica.
Aquesta activitat, no vivia dels contractes amb la conselleria dAgricultura, vivia dels espectables taurins per tant, ha de ser lorganisme competent ( PSOE) qui traga la lnia dajudes).
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana