Vila-real: El PP proposa activar de manera urgent ajudes que frenen la destrucci d'ocupaci a Vila-real desprs de perdre 400 ocupacions a l'abril


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195501_121230/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 15-05-2020
El PP proposa activar de manera urgent ajudes que frenen la destrucci d'ocupaci a Vila-real desprs de perdre 400 ocupacions a l'abril

El Partit Popular de Vila-real ha reclamat hui la necessitat de posar en marxa de manera urgent plans d'ocupaci concrets i mesures per a reactivar l'economia davant l'escalada de l'atur en la poblaci.

Un augment que s'ha desbocat amb la pandmia del coronavirus per ja portava una tendncia a l'ala diversos mesos. No obstant aix, la crisi del coronavirus est posant de deb perille l'activitat econmica a Vila-real i cal prendre mesures, ha explicat la regidora del PP, Daura Llop.

L'edil ha advertit que amb la responsabilitat de sumar al govern local, des del PP hem presentat moltes mesures que desprs de diverses converses amb els vens sabem que els ajudarien en general i als xicotets negocis en particular, com s el cas del pla Reactivem Vila-real.

Amb 14 persones perdent cada dia el seu s durant el mes d'abril a la ciutat i un total de 382 aturats ms respecte a mar, arribem als 4.138 aturats. En aquesta situaci es fa ms urgent que mai l'adopci de mesures sanitries, econmiques i fiscals que permeten dinamitzar l'economia vila-realense amb seguretat, per tamb com ms prompte millor.

Cada dia que passa sense adoptar mesures, s un dia que perd Vila-real, ha advertit Llop. Amb 4.138 persones en l'atur, l'increment de 874 persones des de gener i 382 respecte a mar, la ciutat necessita ajuda del seu Ajuntament. En aquests moments l'espera del que poden o no fer altres administracions, hauria d'estar fora del calendari d'una bona gesti. Ara s quan es necessita acci i liquiditat que esmortesca els efectes econmics en els quals ja estem immersos, ha assenyalat la regidora.

Els populars han estat des del minut zero presentant propostes a l'Ajuntament enfocades en els diferents sectors econmics per a mitigar la crisi econmica pel Covid-19: mesures com bonificar impostos i taxes, ampliar l'espai de les terrasses, plans d'ocupaci, una aposta decidida per a ajudar als autnoms. Ara s el moment que l'administraci local es pose al servei dels ciutadans.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana