Vila-real: El PP de Vila-real demana reobrir l'Ajuntament amb garanties de seguretat per als trmits dels vens


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 23-05-2020
 

El Partit Popular de Vila-real ha plantejat hui la necessitat de tornar a obrir l'Ajuntament (amb totes les mesures necessries que garantisquen la seguretat per a personal i vens) de tal forma que es puga atendre els ciutadans de manera directa en Ca La Vila.

El regidor del PP en la localitat, Carlos Gil, considera que encara que hi ha moltes qestions que es poden fer per via telemtica, hi ha gent gran que no t accs o mitjans b siga per la bretxa digital que existeix o perqu no tenen capacitat. Per aix, hem de treballar per recuperar un servei presencial amb totes les garanties.

L'edil popular recorda, a ms que la voluntat del PP en aquest perode s sumar i proposar iniciatives que servisquen per a poder millorar les condicions amb les quals s'enfronta la societat de Vila-real davant aquesta greu crisi.

Carlos Gil ha recordat desprs de concloure la taula de treball per a consensuar mesures que palen els efectes de la pandmia del COVID-19 de l'Ajuntament les diferents propostes que ha fet el PP: principalment la bonificaci de l'IBI de locals de comer minorista, oci i hostaleria, a ms d'un pla d'autnoms dotat amb un mili d'euros, demanar al Govern que suprimisca el pagament de la taxa d'autnoms, eliminar la taxa de terrasses (ja aprovat), retornar el cobrament de les taxes d'installacions que no s'han usat o un pla d'ocupaci local.

A ms, el PP ha demanat una lnia d'ajudes perqu els comeros i l'hostaleria es puguen adaptar a la nova normativa del Ministeri.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana